Tenis

Kutak za kladioničare: Svitolina favorit za prolaz u polufinale US Opena

Branimir Korać • utorak, 03.09.2019.
Kutak za kladioničare: Svitolina favorit za prolaz u polufinale US Opena
Foto: EPA

US Open i Svjetsko prvenstvo u košarci i dalje su u fokusu. Tenisači i tenisačice bore se za prolaz u polufinale US Opena, a košarkaši igraju susrete drugog kola u skupini...

Elina Svitolina - Johanna Konta

Elina Svitolina u četvrtfinalu US Opena igra protiv Johanne Konte i favorit je za prolaz u polufinale. Svitolina igra jako dobro, dosad je bila vrlo uvjerljiva i nema niti izgubljen set. Sva četiri meča odradila je u dva seta, a Konta je imala dosad teži posao. Dva meča izgubila je po set, a u New York je došla ionako u sumnjivoj formi. Nakon Wimbledona nije upisala nijednu pobjedu, a niti omjer protiv Svitoline ne ide joj u prilog, sva četiri puta u međusobnim dvobojima upisala je poraz.

Prognoza: Pobjeda Svitoline

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Svitoline 1.60, pobjeda Konte 2.70

Litva - Kanada

Litva je impresivno otvorila nastup na Svjetskom prvenstvu slaveći protiv Senegala s čak 101:47. Briljantan nastup Litavaca, ali protiv skromnijeg protivnika dok je s druge strane Kanada izgubila od Australije. Litavci bi u ovom dvoboju mogli biti uvjerljiviji od zadane granice za pobjedu od 7 poena razlike, Kanada ima ogromnih kadrovskih problema, reprezentacija koja je u Kini nije niti sjena one kakvu Kanada može složiti, a Litva, koja je kompletna i vrlo ozbiljna, u ovom susretu trebala bi doći lakše do pobjede.

Prognoza: Litva pobjeđuje s 8 ili više koševa razlike

Koeficijenti (Supersport): Litva pobjeđuje s 8 ili više koševa razlike, Litva ne pobjeđuje s 8 ili više koševa razlike

Stan Wawrinka - Daniil Medvedev

Odlično četvrtfinale očekuje se u dvoboju između Stana Wawrinke i Daniila Medvedeva. Medvedev igra u briljantnoj formi već mjesecima, a Wawrinka svoje najbolje igre uglavnom prikazuje na Grand Slam turnirima. U zadnje vrijeme Wawrinku su znače mučiti lakše ozljede i zbog toga je imao problema s pripremljenošću, međutim sada je zdraviji, a osim toga u prošlom kolu protiv Đokovića nije imao maratonski meč kakav se očekivao. Granica je postavljena na 40.5 gemova ukupno, a ovdje bi se mogao igrati duži i neizvjesniji dvoboj.

Prognoza: 41 ili više gemova

Koeficijenti (Supersport): 41 ili više gemova 1.90, manje od 41 gema 1.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!