Nogomet

Jedvaj: "Cijela je Slovačka dobro posložena, ali najviše će se pitati nas"

hns.family, Petar Jenjić • utorak, 03.09.2019.
Jedvaj: "Cijela je Slovačka dobro posložena, ali najviše će se pitati nas"
Foto: FaH

Tin Jedvaj ovog je ljeta promijenio klub te se reprezentaciji priključio u dobrom raspoloženju i spreman na sve izazove...

Vatreni jedva čekaju novi izazov u kvalifikacijama.

"Atmosfera je odlična, kao i uvijek. Nikakvi je izostanci ne mogu narušiti. Jedva čekamo utakmicu, dajemo sve od sebe kako bismo se što bolje pripremili. Kroz ove dvije utakmice možemo doći na prvo mjesto na tablici te mirnije čekati završetak kvalifikacija. Najvažnije je pobijediti, a tko će zabiti, tko će braniti, manje je važno."

Slovačka ima kvalitetu, ali Hrvatska i na to ima odgovor.

"Cijela je Slovačka dobro posložena, igra nogomet bez mnogo dugih lopti, različito od Azerbajdžana i Mađarske, ali najviše će se pitati nas. Sve ovisi kako ćemo se mi postaviti i hoćemo li kontrolirati zbivanja. Prema do sada prikazanome u skupini, Slovačka igra super, ali o porazu niti ne razmišljamo. Idemo na obje pobjede, da svojom igrom pokažemo da zaslužujemo biti na velikom turniru."

Jedvaj je promijenio sredinu, sada je u Augsburgu.

"Lijepa je to promjena za mene, sviđaju mi se klub, grad i suigrači. Odlučio sam se na promjenu jer smatram da više nema smisla da budem pričuva na pet pozicija, želio sam igrati samo stopera i pokazati se u najboljem izdanju na svojoj prirodnoj poziciji. Zasad je sve u redu, rano je još za prave rezultate. Najvažnije mi je igrati te biti u dobroj formi, a za reprezentaciju ću, naravno, igrati što god je potrebno."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!