Košarka

Đorđević uoči Španjolske: "Igraju snažno, na granici prekršaja kao i uvijek"

Petar Jenjić • subota, 07.09.2019.
Đorđević uoči Španjolske: "Igraju snažno, na granici prekršaja kao i uvijek"
Foto: Pixsell

Srpski izbornik Aleksandar Đorđević najavio je utakmicu protiv Španjolske koja će biti najveći ispit za njegove igrače na Svjetskom prvenstvu do sada...

Nakon nekoliko jako dobrih utakmica, pred Srbijom je veliki ispit. U nedjelju od 14:30 sati igrat će protiv Španjolske u drugom susretu drugog kruga.

"Najvažnija i najteža utamica do sada, to je ekipa koja na svakom natjecanju krene slabije pa se diže tijekom turnira. To rade već godinama. Imaju veliko iskustvo, Llulla, Ricky Rubija, Rudyja Fernandeza. Pau Ribas radi veliki posao s klupe i naravno Marc Gasol, braća Hernangomez. Uz Clavera, Španjolci imaju odličnu reprezentaciju", kaže izbornik Srbije Aleksandar Đorđević.

Španjolska igra uvijek je u visokom ritmu i na granici prekršaja.

"Igraju snažno, na granici prekršaja kao i uvijek. Na to moramo biti spremni i to je ono što želimo da naprave. Dižemo se i mi. Postoje neke utakmice kao i proteklih godina kada smo naučili da izlaskom na zagrijavanje govorom tijela pokažemo zašto smo došli i tako utječemo na protivnika. Čekaju nas sve teže i teže utakmice."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!