Košarka

Petrović: "Naš veliki problem, po prvi puta na ovom turniru, bio je ulazak u utakmicu bez energije"

Petar Jenjić • subota, 07.09.2019.
Petrović: "Naš veliki problem, po prvi puta na ovom turniru, bio je ulazak u utakmicu bez energije"
Foto: FaH

Aco Petrović nikako nije mogao biti zadovoljan odrađenom utakmicom protiv Češke te ističe kako nikako nisu uspijevali odgovoriti na češki intenzitet...

Češka je odigrala još jednu odličnu utakmicu, a danas je pao i Brazil. Zadovoljan odrađenim poslom bio je i jedan od istaknutijih pojedinaca Tomaš Satoransky.

"Mislim da je ovo bila još jedna sjajna pobjeda za nas. Znali smo da neće biti lako igrati jednu ovakvu utakmicu. Brazil je pokazao kako zna igrati pametno i s dosta iskustva, bilo se teško pripremati za njih. Znali smo igrati onako kako znamo, brzo, dijeliti loptu i boriti se u obrani. Imali smo opcije i to nam je pomoglo u ovom što smo ostvarili."

Protivniku na pobjedu čestitao je Aco Petrović koji je kazao kako su utakmicu odigrali bez energije.

"Čestitao bih Češkoj na pobjedi, odigrali su jako dobru utakmicu, ali gledajući s brazilske strane, naš veliki problem, po prvi puta na ovom turniru, bio je ulazak u utakmicu bez energije. Možda akumulacija od utakmica u Nanjinhu, možda zbog puta. Bio sam iznenađen da nijednom tijekom utakmice ne možemo odgovoriti na češki intenzitet. Dominirali su u svim aspektima igre."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!