Nogomet

Vida: "Uvijek smo išli težim putem, morat ćemo možda i sada"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 09.09.2019.
Vida: "Uvijek smo išli težim putem, morat ćemo možda i sada"
Foto: Pixsell

Domagoj Vida ustvrdio je nakon remija u Bakuu kako je Hrvatska izgubila dva boda i poklonila Azerbajdžanu jedan te najavio iskupljenje protiv Mađarske...

I Domagoj Vida složio se s ocjenom kako je Hrvatska imala odličan ulazak u utakmicu, ali nakon toga je jednostavno uslijedio pad.

"Krenuli smo odlično u utakmicu, zabili gol iz penala i stvorili dvije-tri mrtve šanse, na žalost nismo zabili i golman se onda razbranio. Oni su dobili krila, mi smo lagano pali i nismo kasnije mogli vratiti tu nadmoć na terenu. Zaslužena podjela bodova, ali nećemo praviti drame. Uvijek smo išli težim putem, morat ćemo možda i sada. Žao mi je navijača, hvala im što su došli i što su nas bodrili. Imamo kod kuće Mađarsku i pokušat ćemo se iskupiti u toj utakmici."

Vida ne sumnja kako su svi željeli pobjedu, ali u Bakuu jednostavno nije išlo.

"Ne bih rekao da nije bilo želje. Jako dobro smo ušli u utakmicu i možda da smo zabili za 2:0, možda bi bilo i više zgoditaka, možda bi se ponovila Slovačka. Zato je nogomet zanimljiv, sve se može promijeniti u par minuta. Ne smijemo omalovažavati Azerbajdžan, znali smo da neće biti lako, jednostavno poklonili smo im taj bod, a mi smo izgubili dva."

Protiv Mađarske punim angažmanom do pobjede za iskupljenje.

"Ne treba se opterećivati drugim rezultatima, samo da stignemo živi i zdravi na sljedeće okupljanje i u dobroj formi. Ništa drugo osim pobjede nas ne zanima."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!