Ostali sportovi

Filipi neočekivano poražen: "Ni on sam nije vjerovao da je pobijedio"

Branimir Korać • utorak, 10.09.2019.
Filipi neočekivano poražen: "Ni on sam nije vjerovao da je pobijedio"
Foto: FaH

Jedan od glavnih hrvatskih aduta na Svjetskom prvenstvu u boksu, Toni Filipi, upisao je poraz već na startu od Litavca Tadasa Tamauskasa, smatra posve nezasluženo...

Litavac Tadas Tamauskas tijesno, podijeljenom odlukom sudaca, svladao je na startu Svjetskog prvenstva jednog od glavnih hrvatskih aduta Tonija Filipija. Filipi je nakon meča bio vrlo razočaran i smatra kako je on bio bolji.

"Osobno smatram da sam bio bolji, ali suci su mislili drugačije. Razočaran sam jer sam imao velika očekivanja od ovog Prvenstva, u ovom meču trebao sam biti još agresivniji i još više napadati. Ovo je škola za dalje, prvom prilikom pokazat ću mu da sam bolji boksač od njega", istaknuo je Filipi za Hrvatski radio Zadar.

Filipijev trener Tomo Kadić također je nezadovoljan odlukom sudaca i smatra kako je njegov borac oštećen.

"Ni on sam nije vjerovao da je pobijedio, a još manje njegov kut. U trećoj rundi dva puta je teturao po ringu, a nisu mu niti brojali. Sada je manje bitno jesmo li pobijedili ili izgubili, kako kaže ona stara poslovica - ne treba žaliti za propuštenim prilikama kada znaš da ćeš stvoriti novu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!