Nogomet

De Bruyne poručio Kompanyju neka u Anderlechtu sačuva mjesto za njega

Marjan Kreševac • srijeda, 11.09.2019.
De Bruyne poručio Kompanyju neka u Anderlechtu sačuva mjesto za njega
Foto: EPA

Kevin de Bruyne otkrio je svoje planove za budućnost, jednog dana kada napusti Manchester City pridružit će se svom bivšem suigraču Vincentu Kompanyju u redovima belgijskog Anderlechta...

Kevin De Bruyne ima u planu u budućnosti pridružiti se svom bivšem momčadskom kolegi Vincentu Kompanyju u redovima belgijskog prvoligaša Anderlechta. Kompany je napustio redove Manchester Cityja na kraju prošle sezone. U Anderlechtu mu nije krenulo baš idealno, naprotiv daleko od toga. De Bruyne mu je pružio podršku do te mjere da mu Kompany sačuva mjesto u momčadi.

"Nadam se da će imati nevjerojatnu karijeru u Anderlechtu kao što ju je imao ovdje u Cityju, rekao sam mu neka mi čuva mjesto u momčadi za godinu dana ili sedam kada završim epizodu u Cityju. Ako mi to napravi znam gdje ću nastaviti karijeru i definitivno će mi faliti ovdje u klubu", izjavio je De Bruyne o svom bivšem suigraču.

Napadač Cityja osvrnuo se na bitnu ulogu koju je upravo Kompany imao prilikom njegovog dolaska u City: "U trenucima kada me City pokušavao potpisati iz Wolfsburga, Vinny me pritiskao da dođem i da igramo zajedno. Neprestano me ispitivao kada ću doći naglašavajući da zaista moram doći. Neprestano me ohrabrivao da se odlučim na prijelaz."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!