Nogomet

Atalanta će imati veliku podršku na Maksimiru

Jan Šneler • četvrtak, 12.09.2019.
Atalanta će imati veliku podršku na Maksimiru
Foto: EPA

Kako javljaju talijanski mediji, Atalanta je prodala gotovo sve raspoložive ulaznice za prvi susret Lige prvaka protiv Dinama u Zagrebu...

Još svega šest dana ostalo je do početka Lige prvaka. Zagrebački Dinamo će u prvom kolu na Maksimiru ugostiti Atalantu, a sudeći po interesu navijača s obje strane, Maksimir bi mogao biti ispunjen.

Od ranih jutarnjih sati navijači Dinama nahrlili su na blagajne, a tijekom dana došla je vijest kako su rasprodane zapadna i istočna tribina. Iz Italije pak stižu vijesti kako se ulaznice za gostujuću, južnu tribinu također sjajno prodaju.

Prema informacijama iz talijanskih medija prodano je 2700 od 3000 ulaznica koja je Dinamo dao na raspolaganje talijanskim navijačima. Football Italia doznaje kako se iz Bergama u Zagreb sprema doći više od 35 autobusa, a neki navijači doći će i čarter letovima kao i vlastitim aranžmanom jer je Zagreb udaljen od Bergama svega šest sati vožnje.

Atalanta nikada nije igrala u grupnoj fazi Lige prvaka te je interes navijača potpuno jasan, a slična invazija Dinamovih navijača očekuje se 26. studenog kada će Atalanta na San Siru ugostiti Dinamo. Tamo bi trebalo biti osigurano barem 4000 mjesta za Dinamovce.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!