Nogomet

Lampard: "Potpuno sam fokusiran na ono što Valencia može na travnjaku, na ono van njega ne mogu utjecati"

Mihaela Bradovski • utorak, 17.09.2019.
Lampard: "Potpuno sam fokusiran na ono što Valencia može na travnjaku, na ono van njega ne mogu utjecati"
Foto: EPA

Kreće grupna faza Lige prvaka, a jedan od zanimljivijih dvoboja bit će onaj između Chelseaja i Valencije. Frank Lampard svjestan je kako njegovim igračima nedostaje malo više iskustva, ali bez obzira na to vjeruje i nada se u dobar ishod...

Pomalo kaotično stanje u Valenciji neće imati neki veliki utjecaj na ono što će se događati na terenu, smatra Frank Lampard. Promjena trenera nije donijela i reakciju kod Chelseaja, Lampard je nastavio pripremati momčad najnormalnije kao da se ništa nije dogodilo.

"Nije to utjecalo na naš pristup. Igramo protiv momčadi koja ima fantastičnu kvalitetu, a iz osobnog iskustva, kada se pojavi bilo kakav sličan problem, momčad postane još povezanija. Ponekad to može biti i pozitivno i neću previše razmišljati o tome. Mi ćemo sigurno biti spremni za protivnika koji je spreman za dobar nastup. Potpuno sam fokusiran na ono što Valencia može na travnjaku, na ono van travnjaka ne mogu utjecati", rekao je u najavi susreta Lampard.

Lampard jako dobro zna što značiti igrati Ligu prvaka i kakve su utakmice pred njegovom dosta mladom i neiskusnom momčadi.

"Kao igrač shvatio sam da vam koncentracija mora biti na vrhuncu jer igrate protiv momčadi i igrača više razine, različitog nalina igre koji vas može iznenaditi. Momčad koja dolazi može vas kazniti u sekundi iako imate osjećaj da potpuno kontrolirate utakmicu."

I dalje ima problema s ozljedama, ostao je ponovno bez Antonija Rudigera koji je trebao malo podići kvalitetu dosta skromne zadnje linije. Nema niti N'Goloa Kantea koji će propustiti četvrtu utakmicu zaredom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!