Nogomet

Celades došao pred novinare bez pratnje igrača: "Nije idealno, to je njihova odluka"

Mihaela Bradovski • utorak, 17.09.2019.
Celades došao pred novinare bez pratnje igrača: "Nije idealno, to je njihova odluka"
Foto: EPA

Trener Valencije Albert Celades nalazi se u vrlo teškoj poziciji. Nakon što je vlasnik kluba naprasno uručio otkaz Marcelinu s kojim je bio u lošim odnosima, doveden je Celades, a igrači i dalje podržavaju Marcelina...

Prvi čovjek Valencije u najgorem mogućem trenutku riješio se trenera Marcelina s kojim je imao vrlo loš odnos. Umjesto njega doveden je Albert Celades i sve to uoči gostovanja kod Barcelone i Chelseaja. Prva utakmica na Camp Nou završila je porazom Valencije 5:2, a nema nekih pomaka u zadovoljstvu igrača niti uoči drugog susreta protiv Chelseaja.

Novi trener Celades tako se u ponedjeljak pred novinarima na Stamford Bridgeu pojavio sam, bez pratnje jednog igrača što je uobičajeno za konferencije za medije uoči važnih susreta. Nitko od igrača nije htio praviti mu društvo iz protesta.

"Očito nije idealna situacija, ali to je odluka igrača. Nemam nešto posebno za dodati po tom pitanju, ne mogu ništa napraviti oko toga. Razgovaram s igračima svaki dan, donijeli su takvu odluku, ali uvijek postoji dijalog. Osobno nemam problema s igračima i siguran sam da će se situacija popraviti", kaže Celades.

Celades kaže kako je Liga prvaka veliki motiv za igrače i da će im ona pomoći da se usredotoče na to natjecanje.

"Počinje najbolje europsko natjecanje i igrači su motivirani da pruže sve od sebe. Žele igrati, osjetiti atmosferu i biti u prvih 11. Nitko to ne želi propustiti i to je za mene najvažnije."

Marcelinu se spočitavalo što je prošle sezone puno pozornosti pridavao Kupu kralja, ne toliko prvenstvu iako je na obje strane bio uspješan. Celades tvrdi kako ne zna ništa o tome.

"Bilo je puno teorija i nagađanja, ali ja sam taj koji donosi odluke i tako će biti dok god sam u klubu. Ne znam ništa o razgovorima vlasnika s prošlim trenerima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!