Nogomet

Lampard: "Nema razloga biti potišten", Celades: "Teško izborena pobjeda"

Petar Jenjić • srijeda, 18.09.2019.
Lampard: "Nema razloga biti potišten", Celades: "Teško izborena pobjeda"
Foto: EPA

Frank Lampard nije previše potišten zbog poraza jer, prema njegovim riječima, igraju u skupini u kojoj svatko svakoga može pobijediti. S druge strane, Albert Celades bio je sretan jer zna kako je bilo teško doći na Stamford Bridge i uzeti sva tri boda...

Pobjedu sa Stamford Bridgea odnijela je Valencia koja je bila bolja od Chelseaja. Zadovoljan viđenim bio je trener Albert Celades koji je kazao kako su zasluženo stigli do pobjede u teškoj utakmici.

"Pogodak je nešto na čemu smo radili još prije utakmice s Barcelonom. Sada gledamo dalje, ovo je bila teško izborena pobjeda. Igrači su se željeli natjecati. Mislim da su pokazali puno povezanosti s trenerom, klubom i navijačima. Moramo biti ponosni na njih danas."

"Igrači su sretni jer znaju kako je bilo teško ovdje doći i svladati Chelsea. Međutim, moramo ostati mirni, znamo da smo u sličnoj situaciji kao i prije utakmice, ali samo trebamo naporno raditi kako bismo napredovali", dodao je trener Valencije.

Trener Chelseaja osvrnuo se na stanje u grupi te istaknuo kako je Mount ozlijedio gležanj te da će sve znati u sljedećih 24 do 48 sati.

"Ovo je i dalje grupa u kojoj će momčadi jedna drugoj uzimati bodova. Svaka je momčad jaka. Nema razloga biti previše potišten."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!