Nogomet

Klopp: "Napoli može osvojiti natjecanje", Ancelotti: "Odigrali smo dobro protiv najbolje ekipe Europe"

Petar Jenjić • srijeda, 18.09.2019.
Klopp: "Napoli može osvojiti natjecanje", Ancelotti: "Odigrali smo dobro protiv najbolje ekipe Europe"
Foto: EPA

Nakon završetka utakmice između Napolija i Liverpoola izjave su dali i treneri obje momčadi. Dok Carlo Ancelotti ističe kako je njegova momčad odigrala jako dobro, Jürgen Klopp kazao je kako nisu reagirali najbolje kada je bilo potrebno...

Do pobjede na startu nove sezone Lige prvaka stigao je Napoli koji je bio bolji od Liverpoola. Takvim razvojem situacije, naravno, nije bio zadovoljan Jürgen Klopp.

"Donijeli smo neke odluke koje nisu bile prave, zato moramo prihvatiti rezultat. Često se događa da završna lopta nije bila dobra. Ta zadnja uvijek je najteža. U tim trenucima trebali smo reagirati bolje. Napoli može osvojiti natjecanje. Ako imate dobar plan i dobre igrače, ne trebate biti najbolja momčad na svijetu da biste osvojili Ligu prvaka. Morate igrati dobro u pravom trenutku."

Zadovoljan viđenim bio je Carlo Ancelotti koji je istaknuo da je njegova momčad odigrala kompletnu utakmicu.

"Strategija je bila odigrati kompletnu utakmicu, visok pritisak ako je moguće, ali isto tako duboko se braniti, ako je potrebno. Napravili smo sve dobro. Moramo se naviknuti na drugačije trenutke u utakmicama. Kada je Liverpool bio u kontroli, dobro smo se branili, a nakon toga iskoristili naše šanse. Bila je balansirana utakmica. Odigrali smo dobro protiv, smatram, najbolje momčadi Europe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!