Nogomet

De Roon: "Teško je analizirati što nam je nedostajalo, opalili su nam šamar, ovo je velika lekcija"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 19.09.2019.
De Roon: "Teško je analizirati što nam je nedostajalo, opalili su nam šamar, ovo je velika lekcija"
Foto: FaH

Atalanta je teško stradala u Maksimiru protiv Dinama, upisala je poraz 4:0 i na najgori mogući način debitirala u Ligi prvaka...

Marten de Roon niti u snu nije očekivao ovakvu utakmicu. Prvo poluvrijeme bilo je ključno, kasnije je bilo prekasno za neki preokret.

"Opalili su nam šamar, ovo je velika lekcija. Teško je analizirati što nam je nedostajalo, previše boli ovaj poraz. Nismo igrali, u prvom poluvremenu igrali smo samo dugačkim loptama i svi smo bili neprepoznatljivi. U drugom poluvremenu pokušali smo nešto promijeniti, ali već smo zaostajali tri gola."

Talijani uglavnom pišu o impresioniranosti Atalante prvom utakmicom.

"Možda je to istina, ali jop uvijek imam glavobolju od ovog šamara. Imali smo ogromnu želju, ali i Dinamo je odigrao sjajnu utakmicu. Navijači su bili fantastični, žao mi je zbog njih jer su očekivali nešto drugačiju utakmicu. Na žalost Dinamo je zaslužio pobjedu, mi moramo pod hitno reagirati, ovaj poraz treba biti lekcija i moramo se iskupiti za pogreške. Možemo reći kako u Ligi prvaka krećemo dvobojem protiv Šahtara."

Ključ utakmice?

"Teško je objasniti što nam je nedostajalo u prvom poluvremenu, vjerojatno puno toga. Primili smo tu tri gola i moramo analizirati ovu utakmicu", kaže De Roon.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!