Nogomet

Kutak za kladioničare: Kreće Europska liga, očekuje se nastup Barišića i Katića

Petar Jenjić • četvrtak, 19.09.2019.
Kutak za kladioničare: Kreće Europska liga, očekuje se nastup Barišića i Katića
Foto: EPA

Četvrtak nam donosi i prvo kolo Europske lige, a za danas smo izdvojili dvije utakmice, onu između Manchester Uniteda i Astane te Rangersa i Feyenoorda. Ponudu smo ispunili mečom s ATP turnira u Metzu gdje igraju Lucas Pouille i Lorenzo Sonego...

Lucas Pouille - Lorenzo Sonego

Prvi nastup od US Opena i ispadanja u drugom kolu ima Lucas Pouille kojem je jedini vrijedan spomena rezultat nastup u četvrtfinalu Cincinnatija, barem što se tiče dijela sezone iza Wimbledona. Prvi međusobni dvoboj odigrat će protiv Lorenza Sonega koji igra u jako dobrom ritmu. Prošlo tjedan osvojio je Challenger u Genovi, a u prvom kolu Metza svladao je kvalifikanta Oscara Otta u dva seta. Danas je prema kladionicama u blago podređenom položaju, ali smatramo kako bi mogao doći do pobjede.

Prognoza: pobjeda Sonega

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Pouillea @1.70, pobjeda Sonega @1.90

Manchester United - Astana

Bit će ovo prvi međusobni dvoboj između engleske i kazahstanske momčadi. Manchester je neporažen u posljednjih 11 utakmica Europske lige upisavši osam pobjeda i tri remija. Teško je očekivati da će Astana uspijevati nešto više od čuvanja rezultata i eventualnih napada kroz polukontre i kontre, tako da vjerujemo da će ovo biti susret na kojem ćemo vidjeti poneki pogodak više od granice koja je na kladionicama.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.47, više @2.50

Rangers - Feyenoord

Izdvojili smo još jednu utakmicu Europske lige, a u Glasgowu će Rangersi ugostiti Feyenoord. Očekuju se nastupi i dvojice hrvatskih nogometaša Borne Barišića i Nikole Katića. Nizozemska momčad trenutno je na nizu od četiri pobjede, a u ovoj natjecateljskoj sezoni i dalje je bez poraza. S druge strane, Rangersi imaju četiri pobjede i jedan poraz ove sezone, a jedini je stigao protiv najvećeg rivala Celtica. I jedan i drugi trener neće moći računati na neke prvotimce, ali danas očekujemo nadigravanje i po pogodak sa svake strane.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @1.85, ne @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zmazek19.09.2019. u 18:46
    PSV 3+ Cluj 3+ Roma 3+ Getafe 1 Espanyol 1 i Sevilla 2 ( sve na spanjolere danas )
    Zmazek
  • ZEEBANCIA19.09.2019. u 18:36
    Vjerojatno: APOEL - Dudelange 1 (1,25 HL) Eintracht - Arsenal odg (1,60 Supersport) Getafe - Trabzon 1 (1,60 HL, Supersport) Espanyol - Ferencvaros 1 (1,50 Supersport) Wolfsburg - Oleksandriya 1 (1,20 HL, Supersport) ukupni koef. na ovih 5 parova: 5,76 Realno: LASK - Rosenborg LASK daje 2 ili više... [više na forumu]
    ZEEBANCIA