Tenis

Petra Martić projurila u drugo kolo turnira u Wuhanu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 23.09.2019.
Petra Martić projurila u drugo kolo turnira u Wuhanu
Foto: EPA

Petra Martić bila je puno opreznija od Donne Vekić i glatko je slavila u prvom kolu turnira u Wuhanu. Protivnica joj je bila Kristina Mladenović koju je Petra svladala u dva seta...

Petra Martić igrat će u drugom kolu turnira u Wuhanu. Na startu turnira igrala je protiv Kristine Mladenović i svladala ju je s dva puta po 6:2.

Martić je odigrala dobar meč s dobrom poznanicom i peti put zaredom ju je svladala. Tih pet mečeva odigrale su u godinu i pol, a čak četiri ove godine dok je Mladenović jedinu pobjedu upisala 2013. godine u Quebecu i to Petrinom predajom.

Ovdje je Martić pustila vrlo malo šansi Francuskinji, a fantastična serija koja je trajala do sredine drugog seta prelomila je dvoboj.

Naime Martić je u prvom setu zaostajala 2:1 da bi nakon toga nanizala čak devet uzastopnih gemova, povela 6:2, 4:0 i riješila pitanje prolaza.

Do kraja drugog seta nije imala nikakvih problema i sa 6:2, 6:2 prošla je dalje i četvrti put zaredom slavila je protiv Mladenović u dva seta.

U drugom kolu igrat će protiv lucky loserice Rebecce Peterson koja je prošla dalje zahvaljujući predaji Camile Giorgi. Protiv Peterson još nije igrala.

WTA Wuhan, prvo kolo:
Petra Martić (Hrvatska) - Kristina Mladenović (Francuska) 6:2, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!