Nogomet

Bjelica: "Postigli smo dva brza gola i onda je sve bilo odrađivanje"

Mihaela Bradovski • utorak, 24.09.2019.
Bjelica: "Postigli smo dva brza gola i onda je sve bilo odrađivanje"
Foto: Pixsell

Dinamo je upisao pobjedu u Karlovcu sa 7:0 i tako malo zaboravio na ono što se dogodilo u Varaždinu. Nenad Bjelica ovaj put mogao je biti zadovoljan...

Problema u Karlovcu nije bilo. Modri su odradili posao kako je Nenad Bjelica i tražio i za razliku od one utakmice u Mravincima prošle godine, ovaj put problema nije bilo.

Nakon Varaždina Nenad Bjelica je bio vrlo nezadovoljan, poslao je jasnu poruku igračima, a oni koji su igrali ozbiljno su je shvatili.

"Mislim da smo utakmicu odradili dobro i kvalitetno. Dobro smo ušli u susret, kad brzo postigneš dva gola onda je utakmica sigurno lakša. Prošle smo godine protiv četvrtoligaša čekali do 80. minute na gol tako da se zna kako ove utakmice mogu biti nezgodne. Postigli smo protiv Karlovca dva brza gola i onda je sve bilo odrađivanje tako da mogu biti zadovoljan pobjedom 7:0. Uvijek postoji rizik u ovakvim susretima. Ako ne uđeš dobro u utakmicu, može biti nezgodno. Čestitam Karlovcu na korektnoj utakmici, želim im sve najbolje u četvrtoj ligi i da uđu u treću ligu", izjavio je Bjelica, a prenosi Dinamova stranica.

Nakon ove pobjede Modri nastavljaju s pripremama za nastavak prvenstvenih obaveza gdje ih očekuje Lokomotiva kao predigra za Manchester City.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!