Nogomet

Iz Petrinje najavili dolazak Hajduka: "Kup je čudno natjecanje, nema favorita"

Petar Jenjić • srijeda, 25.09.2019.
Iz Petrinje najavili dolazak Hajduka: "Kup je čudno natjecanje, nema favorita"

Direktor Mladosti iz Petrinje, Davor Ivić, najavio je utakmicu protiv Hajduka riječima kako u Kupu nema favorita te da imaju dobru momčad bez obzira na lošije rezultate u posljednje vrijeme...

Hajduk u srijedu gostuje kod Mladosti iz Petrinje u šesnaestini finala Kupa. Iz redova trećeligaša susret je najavio direktor Davor Ivić koji ističe da su napravili sve kako bi utakmica prošla u najboljem redu.

"Već gotovo mjesec dana imamo pripreme na infrastrukturi, ali i na sigurnosnim mjerama zbog većeg broja gledatelja. U klubu smo odradili i nekoliko sastanaka kako bismo napravili sve da sigurnost građana na utakmici bude na maksimalnoj razini. Mladost je ušla među 32 ekipe, a Hajduk dolazi u Petrinju nakon 39 godina i to je za naš grad i klub velika čast."

U prodaju je pušteno 2628 ulaznica.

"Dali smo Hajduku 200 ulaznica i njihovi će navijači biti smješteni na istočnom dijelu tribine za stajanje. Personalizirali smo ulaznice tako da imamo preglednik, ako se, ne daj Bože, nešto dogodi da možemo djelovati. Kup je čudno natjecanje, tu nema favorita. Imamo dobru momčad, bez obzira na lošije rezultate u posljednje vrijeme."

FOTO: Dinamo II Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!