Nogomet

VIDEO: Hrvatska bila bolja, Talijani se u završnici spasili drugog poraza

Dario Dodić • srijeda, 25.09.2019.
VIDEO: Hrvatska bila bolja, Talijani se u završnici spasili drugog poraza
Foto: hns.family

Hrvatska futsal reprezentacija odigrala je i drugu prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Italije u Padovi. Nakon velike pobjede u prvom susretu Hrvati su u drugom remizirali...

Hrvatska futsal reprezentacija zadovoljna se vraća iz Padove gdje je u dva dana odigrala dvije prijateljske utakmice protiv jake Italije i može puna optimizma čekati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Nakon što su izabranici Mate Stankovića sjajnim preokretom u ponedjeljak navečer stigli do velike pobjede 5:4, dvoboj u utorak završio je remijem. Hrvatska je pokazala nešto više, dugo je i vodila, no Talijani su na kraju izvukli neriješen rezultat.

Već nakon pet minuta igre Hrvatska je povela. Krasno je po desnoj strani prošao Franco Jelovčić, zavrnuo oštru loptu na drugu vratnicu gdje se našao Josip Jurlina i pospremio je u mrežu za vodstvo 1:0.

Mogli su Hrvati u prvom dijelu do još pokojeg pogotka, no mreže su mirovale. U nastavku bolje igraju Talijani i pet minuta prije kraja stižu do izjednačenja. Kroz čitavu hrvatsku obranu prolazi prizemna lopta do De Oliveire, koji spretno i lijepo petom vara Luketina za konačnih 1:1.

Prijateljska utakmica, Padova:
Italija - Hrvatska 1:1 (0:1).

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!