Nogomet

Oslabljeni Kurilovec protiv šarenog sastava Istre: "Za nas je ovo dobra škola"

Branimir Korać • srijeda, 25.09.2019.
Oslabljeni Kurilovec protiv šarenog sastava Istre: "Za nas je ovo dobra škola"
Foto: FaH

Vrlo zanimljivo moglo bi biti u dvoboju između Kurilovca i Istre 1961, Puljani dolaze u šarenom sastavu, a domaćin je već pobjeđivao ove sezone u kupu prvoligaše...

Neugodni Kurilovec dočekuje na svom travnjaku Istru 1961 koju vodi Ivan Prelec stručnjak koji je radio u Velikoj Gorici, čiji rad Kurilovčani dobro poznaju, a i on poznaje dio igrača.

Perspektivni stručnjak Perica Vidak dobro je posložio Kurilovčane, ima mladu i perspektivnu momčad koja je uspjela čak i u finalu županijskog kupa svladati Goricu.

"Dosta igrača nam je otišlo iz raznih razloga pa smo se popunili mladim dečkima. Neki od njih prvi put se susreću sa seniorskim nogometom i oscilacije su normalne. Tako smo nakon toga Kupa s Goricom malo i poletjeli pa smo se mučili protiv Dinama iz Predovca u Kupu, a dobro nas je prizemljivo domaći težak poraz od Dugog Sela", priznaje Vidak za Sportnet.

Vidak prisnažuje kako će Kurilovec i u ovom susretu imati čak 14 igrača mlađih od 21 godine, neki od igrača mu nedostaju i momčad nije kompletna, a dvoboj protiv Istre vidi kao lijepu školu.

Istra 1961 u ovaj susret ulazi u dosta šarenom sastavu i priliku će dobiti oni koji du dosad manje igrali.

"U Kupu smo definitivno odlučili dati priliku igračima koji do sada nisu igrali ili su malo igrali i dati priliku nekim igračima da nam dokažu da moramo drugačije razmišljati o njima i da ozbiljnije ulaze u konkurenciju za prvenstvene utakmice", poručio je Prelec, a prenosi Regional Express.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!