Nogomet

Jakoliš pred susret u Petrinji: "U Austriji smo dva-tri puta ispali od niželigaša, ali idemo po pobjedu"

Matej Kačan • srijeda, 25.09.2019.
Jakoliš pred susret u Petrinji: "U Austriji smo dva-tri puta ispali od niželigaša, ali idemo po pobjedu"
Foto: Pixsell

Pred nogometašima Hajduka je susret hrvatskog Kupa u gostima kod Mladosti iz Petrinje, a novi napadač Bijelih Marin Jakoliš najavio je utakmicu za Dalmatinski portal...

Hajduk je prvi na tablici te će protiv petrinjskog niželigaša biti ogroman favorit usprkos činjenici da je Damir Burić nekolicinu igrača ostavio u Splitu. Marin Jakoliš je kratko najavio susret.

"Svi znamo da je Kup natjecanje u kojem je sve moguće, no mi idemo po pobjedu. Ne znamo puno o Mladosti, ali očekujemo prolaz. U Austriji sam dva-tri puta ispao od drugoligaša i trećeligaša tako da nemam dobra iskustva, ali mislim da će danas biti pobjeda", izjavio je Jakoliš za Dalmatinski portal.

Burić na gostovanje nije poveo dosta prvotimaca, a Jakolišu je ova utakmica sjajna prilika za prvijenac u Hajduku i početak puta prema prilici za trofej.

"Trener najbolje zna tko treba igrati, on će odlučiti o sastavu. Naravno da želim da pogodak dođe što prije i da pobijedimo. Našom igrom mi možemo doći do trofeja. Ako budemo nastavili ovako, onda nema velike prepreke. Fokusirani smo na Mladost, a nakon toga se opet okrećemo prvenstvu te ćemo i te obaveze pokušati odraditi kako treba."

Kup susret Mladosti i Hajduka na rasporedu je danas u 15:30 sati.

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!