Nogomet

Bjelica: "Svi su u optimalnom stanju, a pričati o lošim stranama Manchester Cityja je besmislica"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.09.2019.
Bjelica: "Svi su u optimalnom stanju, a pričati o lošim stranama Manchester Cityja je besmislica"
Foto: Pixsell

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je susret protiv Manchester Cityja i kazao kako su svi igrači spremni za igru. Dodao je kako je najvažnije veliko srce te da ne pobjeđuje uvijek novac...

Nakon igrača, na red je stigao i trener Nenad Bjelica koji je kazao kako mu ne vrijedi da samo sudjeluju, već da žele i pobjeđivati.

"Odigrati dobru utakmicu, dati sve od sebe i pobjediti. Idemo uživati u utakmicu. Već sam poslije Rosenborga rekao da mi ne vrijedi da samo sudjelujemo, već želimo pobijeđivati. To smo napravili Atalante i tako ćemo pokušati u svakoj sljedećoj."

Vjeruje da će igrači biti na razini ranijih nastupa.

"Sigurno će nam trebati i srca i sreće te perfektna utakmica. Pokušat ćemo iskoristiti sve šanse koje će nam se pružiti i onda se nečemu možemo nadali. Naravno da samo novac ne pobjeđuje uvijek jer bi neki klubovi svake godine bili pobjednici Lige prvaka. Vjerujem da ćemo mi biti na našoj razini i to je jedino važno."

Svi igrači konkuriraju za utakmicu.

"22 igrača putuju, svi su spremni za igru i vjerujem da će svi to pokazati nakon današnjeg treninga. Svi su u optimalnom stanju, ali kako stvari stoje, svi će moći igrati. Puno dajete na važnosti tim sistemima i taktikama, ali najvažnije je veliko srce."

Slabe strane sutrašnjeg protivnika jako je teško pronaći.

"Morao sam ići 50 utakmica nazad da nešto pronađem. U napadu su praktički perfektni, u obrani sad imaju malih problema jer su im prva dva stopera van stroja pa ćemo tu tražiti šansu. Analizirali smo i pokušat ćemo iznenaditi. Pričati o lošim stranama Manchester Cityja je besmislica", zaključio je Bjelica.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!