Nogomet

Stojanović: "Imamo male šanse, ali nećemo se predati prije utakmice, ostavit ćemo srce na terenu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 30.09.2019.
Stojanović: "Imamo male šanse, ali nećemo se predati prije utakmice, ostavit ćemo srce na terenu"
Foto: Pixsell

Jedan od onih koji će imati pune ruke posla protiv Manchester Cityja je Petar Stojanović kojeg očekuje vrlo težak posao. Međutim Stojanović kao i svi u modrom sanja čudo...

Petar Stojanović imat će pakleno težak posao. Očekuje ga izravan dvoboj protiv sjajnog Raheema Sterlinga koji igra već dugo vremena u sjajnoj formi.

"Naravno da se radi o vrhunskom igraču, ali oni su kao cijela momčad na vrhunskom nivou. Imaju u napadu igrače koji se ističu, a jedan od njih je i Sterling. Međutim najbitnije je da kao momčad pomažemo jedan drugom i mislim da jedino tako možemo doći do pozitivnog rezultata. Imamo male šanse, ali nećemo se predati prije utakmice, ostavit ćemo srce na terenu, pokazat ćemo naše kvalitete, sve što znamo i želimo uz najbolji mogući rezultat otići kući."

Protiv Atalante je Stojanović odradio jako dobru utakmicu i imao je puno prolaza po strani.

"Naravno da će biti prilike i u ovoj utakmici, ali dosta teže. Trudit ćemo se da napravimo isto što i protiv Atalante. Znamo da su oni vrhunska momčad, ali mi ćemo se truditi igrati kao i svaku utakmicu. Naravno, ako će biti prostora, potrudit ću se da stvorim neku šansu, no vidjet ćemo što će nam utakmica donijeti. Analizirat ćemo ih, znamo sve njihove kvalitete, probat ćemo naći njihove loše točke i probati ugroziti njihov gol."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!