Nogomet

Kutak za kladioničare: Dan u znaku Lige prvaka, Talijani će imati razloga za zadovoljstvo

Branimir Korać • utorak, 01.10.2019.
Kutak za kladioničare: Dan u znaku Lige prvaka, Talijani će imati razloga za zadovoljstvo
Foto: EPA

Drugo kolo grupne faze Lige prvaka obilježit će utorak i srijedu, a mi vam donosimo izbor od tri susreta i prognozu istih...

Juventus - Bayer Leverkusen

Iako Juventus još uvijek nije na vrhuncu forme i igra dosta toplo-hladno, ovdje se očekuje pobjeda. U svakom slučaju je kvalitetniji od Bayer Leverkusena koji ima kvalitetu, ali i u prvom susretu na domaćem travnjaku protiv moskovskog Lokomotiva pokazao je kako ima mana. Juventus je predobar da ih ne bi znao iskoristiti. Prema najavama Ronaldo i Higuain predvodit će napad Juventusa i predstavljati glavnu opasnost za obranu Bayera koja je dobra, ali ne i spektakularna. Apotekari vole otvoren i napadački nogomet, a s takvim nastupom u Torinu bi imali velikih problema stoga je za očekivati ipak zatvorenije goste.

Prognoza: Pobjeda Juventusa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Juventusa 1.65, neriješeno 4.00, pobjeda Bayera 7.00

Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid

Madridski Atletico u prvom kolu odigrao je samo 2:2 kod kuće protiv Juventusa, izgubio je dva boda i mora ih nadoknaditi. Lokomotiv je startao gostujućom pobjedom u Leverkusenu, ali teško će se i on i Bayer upetljati u borbu za jedno od prva dva mjesta. Za očekivati je da će se boriti za treće. Ovdje je Atletico priličan favorit, Diego Simeone zna posložiti igru na rezultat, a dodatni plus je i činjenica da Atletico nikada još nije izgubio u Rusiji. Šest puta je slavio i jednom odigrao neriješeno. Ovaj put je opet bliže pobjedi nego porazu.

Prognoza: Pobjeda Atletica

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Lokomotiva 6.20, neriješeno 3.50, pobjeda Atletica 1.65

Atalanta - Šahtar

Atalanta se oporavila od poraza u Maksimiru i u zadnja dva kola u Serie A upisala je pobjede u gostima. Protivnici nisu bili bezazleni, prvo je svladana Roma 2:1, a zatim je rutinski riješen Sassuolo s 4:1. Bez obzira na skroman nastup u Maksimiru, Atalanta je vrlo dobra i neugodna momčad. Šahtar sa svojim Brazilcima ima više europskog iskustva, ali trebat će vidjeti kako će se snaći s ovim stilom igre. Darijo Srna sigurno će dobro objasniti kako igra Atalanta i što od nje očekivati, no bez obzira na to vjerovat ćemo Pašaliću i društvu.

Prognoza: Pobjeda Atalante

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Atalante 1.90, neriješeno 4.00, pobjeda Šahtara 4.50

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!