Sportnet

Pochettino: "Razočarani smo, Bayernov svaki pokušaj bio je ubojit, zabili su nam iz svakog udarca"

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.10.2019.
Pochettino: "Razočarani smo, Bayernov svaki pokušaj bio je ubojit, zabili su nam iz svakog udarca"
Foto: EPA

Tottenham je demoliran usred Londona, Bayern ga je pregazio s čak 7:2. Mauricio Pochettino nakon susreta bio je posramljen...

I nakon ovakvog sramotnog poraza, Mauricio Pochettino pokušao je pronaći nešto pozitivno u igri svoje momčadi.

"Ne treba mi previše vremena za objašnjavanje. Igrali smo 30 minuta dobro, dobro krenuli, visoki presing, ali imali smo nesreću da smo primili gol u prvoj minuti drugog poluvremena. Bili su ubojiti. Nakon što smo zabili drugi gol, imali smo nekoliko prilika za treći, no umjesto toga oni su nam zabili tri gola od 83. do 88. minute."

Pochettino smatra kako je Bayern imao nevjerojatnu sreću da sve što uputi prema golu završi u mreži.

"U nogometu su takve stvari moguće. Svaki pokušaj bio im je pogodak. Razočarani smo i jako uzrujani, ali moramo ostati skupa, mislim da smo mentalno dovoljno snažni. Možda vam je moj govor dosadan, ali u nogometu je bitno ono što se događa danas, a ne jučer. Bitno je ono što prikazuješ danas i sutra, a ne ono što se događalo prije tri mjeseca."

Nakon ovog poraza u Tottenhamu moraju što prije odgovoriti na pravi način kako bi ga izbrisali iz glave.

"Razočarani smo, Bayernov svaki pokušaj bio je ubojit, zabili su nam iz svakog pokušaja i to je teško prihvatiti, ali moraš ići dalje. Moraš se znati nositi s ovakvim situacijama. Teško je, ali moraš biti snažan, moramo ostati zajedno i pomoći jedni drugima. Nakon ovakvog rezultata važno je znati odgovoriti i vjerovati u sebe. Jedino tako možeš se oporaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!