Nogomet

Fonseca: "Kalinić kreće od prve minute, Džeko odmara"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.10.2019.
Fonseca: "Kalinić kreće od prve minute, Džeko odmara"
Foto: EPA

Nikola Kalinić prvi put nakon dolaska u Romu zaigrat će od prve minute. Rimljani igraju protiv Wolfsbergera u Europskoj ligi, a Kalinić odmara Edina Džeku...

Roma ovog četvrtka u sklopu drugog kola Europske lige u Grazu igra protiv Wolfsbergera koji je fantastično otvorio sezonu u Europi i pregazio na startu grupne faze Borussiju u Mönchengladbachu s 4:0. Trener Rimljana Paulo Fonseca uspoređuje Austrijance s Atalantom.

"To je kvalitetna momčad i rezultat kod Borussije oslikava njenu kvalitetu, agresivna je u obrani i opasna u kontranapadu. Wolfsberger je poput Atalante u Austriji, fizički snažan, agresivan u duelima i odmah nakon gubitka lopte kreće u presing. Podcijenjen je", tvrdi Fonseca.

Bez obzira na sve, za ovaj susret prilično će izmiješati momčad, a u prvih 11 prvi put od dolaska u Romu naći će se i Nikola Kalinić.

"Aleksandar Kolarov i Edin Džeko trebaju odmor dok su Lorenzo Pellegrini i Henrih Mhitarjan ozlijeđeni. Tu su neki drugi igrači u koje imam povjerenje i dobit će priliku. Mogu potvrditi kako će Kalinić startati umjesto Džeke, u dobroj je formi. Davide Zappacosta još ne može izvući cijelu utakmicu. Chris Smalling je bio dobar u prve dvije utakmice, ali još uvijek mora napredovati u postavljanju u zadnjoj liniji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!