Nogomet

Kutak za kladioničare: Rangersi žele nastaviti niz, Sevilla traži novu pobjedu

Petar Jenjić • četvrtak, 03.10.2019.
Kutak za kladioničare: Rangersi žele nastaviti niz, Sevilla traži novu pobjedu
Foto: EPA

Pred nama su utakmice drugog kola Europske lige, a izdvojili smo dvoboje Young Boysa i Rangersa, kao i Sevile i APOEL-a, dok smo ponudu upotpunili teniskim dvobojem, mečom osmine finala Pekinga između Alexandera Zvereva i Felixa Augera-Aliassimea...

Young Boys - Rangers

Nakon pobjede na domaćem terenu protiv Feyenoorda, Rangersi će danas gostovati kod Young Boysa koji su u prvom kolu izgubili od Porta. Gosti su na nizu od pet pobjeda u svim natjecanjima, a ako izuzmemo poraz od Celtica, i neporažen ove sezone. Danas će igrati bez Ryana Kenta i Jordana Jonesa, dok je domaćoj momčadi čak osam igrača "van stroja", Marvin Spielmann, Sandro Lauper, Mohamed Ali Camara, Miralem Sulejmani, Moumi Ngamaleu, Christopher Martins, Vincent Sierro i Dario Marzino. Zato ćemo minimalnu prednost dati gostima.

Prognoza: pobjeda Rangersa

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Young Boysa @2.00, remi @3.30, pobjeda Rangersa @3.70

Felix Auger-Aliassime - Alexander Zverev

U osmini finala Pekinga susrest će se dvojica tenisača koja su do sada odigrala jedan međusoban dvoboj. U Monte Carlu ove sezone slavio je Zverev, a Nijemac će i danas biti favorit. Još od početka kolovoza i Mastersa u Montrealu, Auger-Aliassime upisao je samo jednu pobjedu, i to na ovom istom turniru protiv Alberta Ramosa. S druge strane, njemački tenisač bio je bolji od Francesa Tiafoea, a s obzirom na to da nijedan nije u pretjerano dobroj formi, očekujemo i pokoji gem više.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Sevilla - APOEL

Sevilla će nakon uvjerljive pobjede na gostovanju kod Qarabaga ugostiti APOEL koji je u golijadi poražen od Dudelanga (4:3). S obzirom na to da i jedna i druga momčad mogu i zabiti, ali i primiti više golova (Sevilla pet u zadnje dvije prvenstvene utakmice), očekujemo da će se isto nastaviti i danas.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.55, više @2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!