Nogomet

Modrić: "Pobijedili su nas i pokazali da imaju kvalitetu, da nam mogu nauditi"

Petar Jenjić • srijeda, 09.10.2019.
Modrić: "Pobijedili su nas i pokazali da imaju kvalitetu, da nam mogu nauditi"
Foto: Pixsell

Hrvatski kapetan Luka Modrić kazao je u najavi utakmice kako se veseli ponovno istrčati na Poljud te da protivnika nikako ne smiju podcijeniti jer ih je već jednom porazio...

Utakmicu protiv Mađarske najavio je i Luka Modrić koji ističe da je pobjeda ipak najvažnija.

"Najbitnije da mi sutra pobijedimo, da odigramo dobru utakmicu pred našom publikom. Nije važno tko će zabiti gol. Sretni smo što smo na Poljudu nakon dugo vremena. Najviše pamtim onu utakmicu protiv Gruzije kada smo pobijedili 2-1 u kvalifikacijama za Euro u Poljskoj i Ukrajini. Publika nas je nosila do pobjede, tada smo iz negativnog rezultata došli do trijumfa. Sutra očekujem sjajnu atmosferu i ako se budemo mučili, da nas vode do pobjede."

Sutra će definitivno morati biti na razini jer se Mađari nikako ne smiju podcijeniti.

"Najbitnije je kako ćemo ući u utakmicu. Protiv Azerbajdžana i Walesa bili puno bolji od suparnika. Mađari su u Mađarskoj pokazali kvalitetu, i mogu te iznenaditi ako nisi na 100 posto. Pobijedili su nas i pokazali da imaju kvalitetu, da nam mogu nauditi. Morat ćemo biti na razini i odigrati veliku utakmicu. Pobjeda nam je imperativ kako bi u završnicu ušli mirnije. Očekujem veliku utakmicu, jako smo dobro radili posljednjih nekoliko dana."

Modrić jedva čeka istrčati na prepuni Poljud.

"Nema nikakvog pritiska. Naprotiv, očekujem sjajnu atmosferu kao i protiv Gruzije. Dugo nas nije bilo i nadamo se da će nas publika bodriti cijelu utakmicu."

Osvrnuo se zatim i na Ivana Rakitića koji se vratio u reprezentaciju.

"Razgovarali smo, ali ne bih rekao o čemu smo pričali. Najvažnije je da je on ovdje. Idemo naprijed prema cilju. Čuo sam se s Mandžukićem i Srnom, sigurno ćemo se čuti i sutra. Nakon Azerbajdžana ozlijedio sam aduktor, ali sada sam se vratio u puni pogon. Osjećam se sve bolje i trebaju mi samo minute da se vratim na svoju razinu."

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!