Nogomet

Kutak za kladioničare: Vekić traži novu pobjedu protiv Mladenović, a Wales protiv Slovačke

Petar Jenjić • četvrtak, 10.10.2019.
Kutak za kladioničare: Vekić traži novu pobjedu protiv Mladenović, a Wales protiv Slovačke
Foto: EPA

Danas su u prvom planu kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a izdvojili smo utakmice između Slovačke i Walesa te Rusije i Škotska. Tome smo dodali i meč s WTA turnira u Linzu gdje Donna Vekić treći puta ove sezone igra protiv Kristine Mladenović...

Kristina Mladenović - Donna Vekić

Poslije uspješno odrađenog prvog meča, pred Donnom Vekić drugi je meč u Linzu, a za protivnicu ima Kristinu Mladenović koja je u prvom dvoboju svladala Katerinu Siniakovu u dva seta. Do sada su odigrale četiri međusobna dvoboja, a u posljednja dva, odigrana ove godie, slavila je hrvatska tenisačica bez izgubuljenog seta. Takav ishod prognozirat ćemo i danas.

Prognoza: pobjeda Vekić 2:0

Koeficijenti (Supersport): 2:0 @2.30, ostalo @1.50

Škotska - Rusija

Drugi međusobni dvoboj ovih dviju reprezentacija odigrat će se na stadion Lužnjiki u Moskvi. Situacija u skupini I praktički je riješena, s obzirom na to da Rusija ispred trećeg Kazahstana ima osam, a prvoplasirana Belgija 11 bodova prednosti. Rusi su trenutno na pet uzastopnih pobjeda, nakon uvodnog poraza od Belgije, a u prvoj međusobnoj utakmici slavili su na gostovanju s 2:1. I danas očekujemo rusko slavlje, ali ne očekujemo preveliku golijadu.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @2.70, 2-3 @1.90, 4-5 @4.10

Slovačka - Wales

U drugoj utakmici "hrvatske" skupine, Wales gostuje kod Slovačke gdje bi eventualnom pobjedom ostao u kombinaciji za prolazak dalje. S druge strane, domaćin je trenutno na tri pobjede i dva poraza, na bod iza Hrvatske, a uz dobar rezultat pred svojim navijačima nadaju se i pozitivnom ishodu na Poljudu. U prvom međusobnom dvoboju Velšani su minimalno slavili, a tako niti danas nećemo očekivati previše golova.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @2.40, 2-3 @1.90, 4-5 @4.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!