Nogomet

Jedvaj: "Svi smo pozitivno iznenađeni, dugo nismo imali publiku koja navija svih 90 minuta"

Mihaela Bradovski • petak, 11.10.2019.
Jedvaj: "Svi smo pozitivno iznenađeni, dugo nismo imali publiku koja navija svih 90 minuta"
Foto: Pixsell

Hrvatska je projurila do pobjede protiv Mađarske, slavila je 3:0 golovima već iz prvog poluvremena. Igrači su redom oduševljeni atmosferom koja ih je dočekala na Poljudu...

Tin Jedvaj dobro je odradio svoj dio posla, posebice u obrambenoj fazi. Mađari preko bokova nisu ništa napravili i može biti zadovoljan svojim nastupom.

"Mislim da smo dobro igrali, pogotovo u prvom poluvremenu gdje smo zabili tri gola i praktički već tada riješili utakmicu. U drugom dijelu rani crveni karton Mađara i tu je više-manje priči bio kraj. Mislim da smo svi pozitivno iznenađeni atmosferom, dugo nismo imali publiku koja navija kroz svih 90 minuta, da nam pružaju podršku, da su tu prije i nakon utakmice tako da hvala Splitu", istaknuo je Jedvaj.

Dlijedi Wales, a Jedvaj smatra kako nema razloga da Hrvatska ne upiše i u tom susretu sva tri boda te praktički osigura nastup na Europskom prvenstvu.

"Idemo se dobro pripremiti u ovim narednim danima, Hrvatska uvijek ide na pobjedu pa će tako biti i ovaj put. Pobijedili smo ih kod kuće i ne vidim zašto to ne bi napravili i tamo. Dobro se osjećamo, svi smo zdravi i idemo po pobjedu."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!