Nogomet

Rakitić: "Jednostavno hvala svima i nadam se da neće proći opet ovoliko vremena da se vratimo na Poljud"

Mihaela Bradovski • petak, 11.10.2019.
Rakitić: "Jednostavno hvala svima i nadam se da neće proći opet ovoliko vremena da se vratimo na Poljud"
Foto: FaH

Ivan Rakitić vratio se u reprezentaciju i to u pravo vrijeme, za spektakl u Splitu. Iza Rakitića je dobra utakmica, a i on je konstantno isticao atmosferu...

Ivan Rakitić propustio je prošlu reprezentativnu akciju, ali vratio se za Mađarsku. Nije mogao izabrati bolji trenutak, ovo će mu puno značiti i nakon svih ovosezonskih frustracija u Barceloni.

"Prije svega moramo se zahvaliti navijačima, jednostavno fantastično. Oni su nas nosili, mi smo na travnjaku dali sve od sebe, napravili pritisak iz kojeg smo i zabili prva dva gola. Velika večer, jednostavno hvala svima i nadam se da neće proći opet ovoliko vremena da se vratimo na Poljud."

"Znate svi da je Split moj omiljeni grad, tu su moji prijatelji, moj vjenčani kum i uvijek je posebno biti ovdje i mogu se samo zahvaliti svima."

Rakitić ističe i odličnu pripremu utakmice gdje su otkrivene sve slabe točke Mađara.

"Tako smo se i dogovorili, izbornik je sve dobro pripremio. Pričali smo o svemu tome, htjeli smo ih visoko pritisnuti i nije slučajno da iz tog pritiska zabijemo prva dva gola. Stvarno smo s našim navijačima uživali u ovoj utakmici, tako i treba i biti i idemo dalje."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!