Košarka

Cedevita Junior i Sesvete u potrazi za prvom ovosezonskom pobjedom

Sportnet, Branimir Korać • subota, 12.10.2019.
Cedevita Junior i Sesvete u potrazi za prvom ovosezonskom pobjedom

U Prvoj muškoj ligi Cedevita Junior gostuje u Sesvetama gdje će uza protivnika imati istoimenog domaćina i na tom gostovanju pokušati doći do svojih prvih bodova...

Izuzetno mlada momčad trenera Marka Trninića, sazdana većinom od igrača još u juniorskom stažu, sezonu u Prvoj ligi startala je domaćim porazom od Zapruđa koje ima ambicije prolaska u HT Premijer ligu. Prigodu za prvo slavlje Cedevita Junior ima u drugom kolu na gostovanju kod Sesveta u subotu od 19:00 u dvorani Jelkovec.

"Cijeli tjedan smo radili kvalitetno i vjerujem da smo spremni za utakmicu. Igramo kod momčadi koja je dugo zajedno i koja se dodatno osnažila s nekoliko igrača. Sesvete ima agresivnu momčad, trkački dosta dobru i morat ćemo u odnosu na prvu utakmicu u Prvoj ligi biti defanzivno čvršći, ponajprije u reketu, bolje zagrađivati i biti brži u obrambenoj tranziciji da bi imali šansu za pobjedu", subotnji susret najavio je trener Marko Trninić za stranicu KK Cedevita Junior.

Sesvećani se nadaju izjednačenoj utakmici.

"Očekujem izjednačenu utakmicu dvije ekipe koje se dobro poznaju. Pogledali smo Cedevitinu utakmicu iz prvog kola i nadamo se da smo se dobro pripremili te da uz popunjenu dvoranu i podršku naših navijača možemo do prve pobjede", ističe trener Sesveta, Tomislav Vouk za Sportnet.

FOTO: Cedevita Junior

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!