Tenis

Odlični Pavić i Soares izborili finale Mastersa u Šangaju!

Petar Jenjić • subota, 12.10.2019.
Odlični Pavić i Soares izborili finale Mastersa u Šangaju!
Foto: FaH

Mate Pavić izborio je finale parova na Mastersu u Šangaju s Brunom Soaresom nakon što je u dva seta bio bolji od Jamiea Murrayja i Neala Skupskog...

Odlične vijesti stižu iz Šangaja gdje je finale u konkurenciji parova izborio Mate Pavić s Brunom Soaresom. Hrvatsko-brazilska kombinacija slavila je protiv Jamiea Murrayja i Neala Skupskog u dva seta.

U konačnici je slavila sa 7:5, 6:4 nakon sat i 25 minuta igre. Paviću će ovo biti drugo finale na jednom Masters turniru u karijeru, prošle godine s Oliverom Marachom izgubio je od braće Bryan u Monte Carlu.

Kroz prvi set Pavić i Soares imali su dva puta po break prednosti, no dva puta njihovi su se protivnici uspijevali vratiti. Ipak, u 11. gemu ponovno su oduzeli servis protivniku, poveli sa 6:5, a zatim odservirali za set.

Hrvatsko-brazilski par na startu drugog seta stigao je do dva uzastopna breaka i poveo s 3:0. Jedan su uspjeli vratiti Murray i Skupski, no više od toga nije išlo.

U finalu ih čekaju Marcelo Melo i Lukasz Kubot koji su sa 6:2, 6:4 bili bolji od Nicolasa Mahuta i Edouarda Roger-Vasselina.

Masters Šangaj, polufinale:
Mate Pavić/Bruno Soares - Jamie Murray/Neal Skupski 7:5, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!