Nogomet

Vlašić: "Dobro se osjećam, nakon utakmice u Splitu sve je oko reprezentacije savršeno"

Mihaela Bradovski, hns.family • subota, 12.10.2019.
Vlašić: "Dobro se osjećam, nakon utakmice u Splitu sve je oko reprezentacije savršeno"
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Wales gdje će pokušati potvrditi put na Europsko prvenstvo. Nikola Vlašić mogao bi startati od prve minute...

Nakon sjajnog nastupa i pobjede protiv Mađarske u Splitu, Hrvatska je doputovala u Cardiff gdje je čeka dvoboj protiv Walesa. Nikola Vlašić vjeruje u dobar ishod i potvrdu ove sjajne atmosfere u reprezentaciji.

"Dobro se osjećam, nakon utakmice u Splitu sve je oko reprezentacije savršeno. Međutim, sada nam slijedi Wales, okrenuli smo se novom dvoboju i ne smijemo pogriješiti kao posljednji put. Nadamo se dovršiti posao i plasirati se na Europsko prvenstvo."

Wales ima imperativ pobjede, jednostavno mora slaviti ako želi ostati u borbi za odlazak na Europsko prvenstvo.

"Očekujemo tešku utakmicu, protiv njih nije lako bilo niti u Osijeku. Wales će imati podršku svojih navijača, ima imperativ pobjede, no smatram da smo kvalitetniji, makar su Velšani odlični igrači. Naša je prednost što ne moramo srljati, već možemo čekati svoju šansu."

Vlašić je spreman i ako bude potrebe za nastup ili ako ga izbornik stavio u prvih 11, pružit će sve od sebe.

"Ja sam spreman i poštovat ću izbornikovu odluku, kakva god bude. U klubu igram svaku utakmicu 90 minuta, konstantno u dobroj formi i čekam svoju šansu. Zatreba li me izbornik, tu sam. Možda su ljudi pogrešno percipirali kada sam otišao u Rusiju, ali otišao sam u momčad koji se svake godine bori za naslov i igra Ligu prvaka. Igramo lijep nogomet, i to je pravo odredište za mene."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!