Nogomet

Kutak za kladioničare: Crvena zvezda dočekuje Budućnost, Mađarska traži pobjedu protiv Azerbajdžana

Petar Jenjić • nedjelja, 13.10.2019.
Kutak za kladioničare: Crvena zvezda dočekuje Budućnost, Mađarska traži pobjedu protiv Azerbajdžana
Foto: FaH

Danas se nastavljaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a izdvojili smo utakmice između Mađarske i Azerbajdžana te Njemačke i Estonije, kao i utakmicu ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti...

Crvena zvezda - Budućnost

Najzanimljiviji susret drugog kola igra se u Beogradu gdje će Crvena zvezda protiv Budućnosti tražiti svoju drugu pobjedu. U susretu Eurolige protiv Fenerbahčea pokazala je kako itekako dobro zna odigrati obranu (56 primljenih poena), a protiv Primorske da može i u napadu igrati odlično (90 postignutih koševa). S druge strane, crnogorska momčad krenula je dvama porazima u Eurokupu te pobjedom protiv Zadra u ABA ligi. Današnja granica ukupnog broja koševa je 155.5, a u svakoj od osam utakmica prošle sezone ta je granica bila probivena.

Prognoza: više od 155.5 koševa

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Mađarska - Azerbajdžan

Kao što se i moglo pretpostaviti, Mađarska nije imala prevelike šanse protiv Hrvatske i odmah je bilo jasno da će svoju priliku tražiti upravo danas protiv Azerbajdžana koji je svoj jedini bod osvojio upravo protiv Vatrenih. Danas očekujemo pobjedu domaćina koji ju itekako mora upisati ako želi ostati u igri za Euro, a pri tome očekujemo sve skupa dva do tri gola.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @4.20, 2-3 @2.10, 4-5 @2.70

Estonija - Njemačka

Bit će to borba između Nizozemske, Njemačke i Sjeverne Irske za jedno od prva dva mjesta u skupini C, a danas je pred "Elfom" gostujuća utakmica protiv posljednjeplasirane Estonije koja je svoj prvi bod osvojila prije tri dana protiv Bjelorusije. Naravno, Njemačka je favorit i očekuje se pobjeda. U prvom međusobnom susretu u skupini slavila je s visokih 8:0, a danas očekujemo slavlje uz nešto manju razliku, ali isto golijadu.

Prognoza: više od 4.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.60, više @2.20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!