Nogomet

Lovren: "Da sam ja bio tako agresivan na bilo kojem dijelu terena, sigurno bi svirao prekršaj"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.10.2019.
Lovren: "Da sam ja bio tako agresivan na bilo kojem dijelu terena, sigurno bi svirao prekršaj"
Foto: EPA

Dejan Lovren nakon remija u Cardiffu imao je dosta priomjedbi na suđenje Bjorna Kuipersa, posebno kod one sporne situacije kada su domaćini i došli do pogotka...

Za Dejana Lovrena nema dvojbe, Velšani su došli do pogotka nakon čistog prekršaja nad Mateom Kovačićem. Lovren je uvjeren kako bio njemu bio dosuđen prekršaj da je tako ušao u napadača.

"S mog gledišta bio je faul, stavio bih se u svoju poziciju jer da sam ja bio tako agresivan na napadača u bilo kojem dijelu terena, svirao bi sigurno prekršaj i nije mi jasno. I sam nam je rekao da je bilo 50:50, zašto onda nije odlučio da je faul? Miks osjećaja, možemo biti zadovoljni tim bodom jer je bolje nego da nismo ništa uzeli, ali situacija nije dobra s kartonima. Opet vjerujem da će igrači koji će igrati nadoknaditi naš izostanak i ukupno gledajući bolji smo od Slovaka, treba to odraditi do kraja. Ne igrati na bod jer to ne znamo, očekuje nas do kraja borba."

Lovren neće moći igrati u Rijeci protiv Slovačke, a u tom susretu neće biti niti Domagoja Vide.

"Puno puta sam rekao da se svaki igrač može zamijeniti, ali kod stoperskog para je malo drugačije, pogotovo jer smo Vida i ja već dugo zajedno. Ali vjerujem i u ove mlađe igrače, dobit će priliku i neka pokažu da mogu."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani14.10.2019. u 11:49
    E moj Dejo moga ti je sudit penal kad si uša ramenon u onoga bez baluna prije nego šta su naši dali gol, sad vaditi se na suca je bezveze
    Bogomdani