Nogomet

Gerrard: "Nikola Katić je potencijalni vođa momčadi, oduševljeni smo s njim"

Branimir Korać • petak, 18.10.2019.
Gerrard: "Nikola Katić je potencijalni vođa momčadi, oduševljeni smo s njim"
Foto: EPA

Nikola Katić produžio je ugovor s Rangersima do ljeta 2023. godine, a to je naišlo na veliko zadovoljstvo i kod Stevena Gerrarda koji ga vidi kao važnog člana ove momčadi...

Nikola Katić produžio je ugovor s Rangersima na još jednu sezonu i tako su i on i klub pokazali kako žele dugoročnu suradnju. Steven Gerrard jako je zadovoljan ovakvim raspletom.

"Presretan sam prvenstveno zbog njega, mislim da je potpuno zaslužio novi ugovor. On je igrač koji naporno radi i želi napredovati iz dana u dan. Odrađuje sve na savršen način u smislu pripreme i mislim da se to osjeti na njegovim igrama. On je netko tko će dati sve od sebe za klub i svakako je zaslužio produženje ugovora."

Gerrard tvrdi kako Katić još ima stvari na kojima treba raditi, a i kada nije igrao, bilo je to više zbog njegove zaštite.

"Mislim da odgovara ovoj ligi, postoje još neki dijelovi u igri na kojima trebamo raditi, ali ako pogledamo osnove, on ispunjava sve potrebne uvjete da bi bio uspješan. Ima sve ono što je potrebno i samo trebamo ispolirati njegovu igru. Za mene je standardan igrač, a kada je bio van momčadi, bilo je to da ga zaštitimo zbog njegovih godina. Za stopera još uvijek je jako mlad, ali već sada je važan dio onog što radimo."

"On je potencijalni vođa momčadi na duže staze, još uvijek je u njemu puno potencijala, na sjajnom je mjestu i oduševljeni smo s njim."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!