Košarka

Michael Jordan:" Curry još nije za Kuću slavnih"

Matej Kačan • utorak, 22.10.2019.
Michael Jordan:" Curry još nije za Kuću slavnih"
Foto: EPA

U kratkom razgovoru za NBC Today Show, Michael Jordan se dotakao velikih igrača protiv kojih je igrao, a prašinu je podigla izjava kako Steph Curry, momak rodom iz Jordanove Charlotte, još nije za Kuću slavnih...

Michael Jordan je univerzalno prihvaćen kao najveći košarkaš ikad, a kao takav svakako ima visoke standarde. No, ovog puta je možda ipak malo pretjerao. Kako prenosi Yahoo Sports, Jordan je za Stephena Curryja izjavio da je sjajan igrač, ali da još nije "Hall of Famer".

Usprkos tome što Jordanove riječi uvijek imaju težinu i autoritet, Curryjeva dostignuća govore sama za sebe. Curry je trostruki NBA prvak, dvostruki MVP od čega jednom jednoglasno izabran, šest puta u All-NBA petorkama i šesterostruki All-Star. Ne spominjući uopće brojne šuterske rekorde te neslužbenu titulu najboljeg šutera i tricaša u povijesti NBA, u zadnje vrijeme sve je veća svijest o činjenici da je Curry usprkos svemu tome možda i najpodcjenjenija NBA zvijezda.

Ove sezone u Warriorsima više nema Kevina Duranta, a ozlijeđen je i Klay Thompson pa se od Curryja očekuje da iznese ogroman teret sezone Warriorsa te je svakako jedan od glavnih favorita za MVP titulu. Tko zna, možda do kraja svoje karijere blistave karijere postigne dovoljno da i Jordana uvjeri u svoju besmrtnost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!