Nogomet

Ubojiti PSG i Tottenham, tijesne pobjede za Real Madrid i Bayern

Mihaela Bradovski • utorak, 22.10.2019.
Ubojiti PSG i Tottenham, tijesne pobjede za Real Madrid i Bayern
Foto: EPA

U skupinama A i B odigrani su susreti trećeg kola Lige prvaka, a najviše uzbuđenja bilo je na očekivano paklenim gostovanjima u Istanbulu i Pireju...

Skupina A

Club Brugge - PSG 0:5
Galatasaray - Real Madrid 0:1

PSG bio je vrlo ubojit. U gostima u Bruggeu slavio je s čak 5:0 i ovaj put nije se uopće primijetio izostanak Neymara. Vrlo raspoloženi bili su Kylian Mbappe i Maurio Icardi i to je bilo dovoljno.

Već u sedmoj minuti gosti su poveli nakon kontranapada, Di Maria je ubacio s desne strane, u sredini je bio Icardi koji lakoćom zabija.

Sve do 61. minute na semaforu je stajalo tek 0:1, a onda u dvije minute dva gola. Prvo je Mbappe zabio odbijanac za 2:0, a zatim je Mbappe proigrao Icardija za lijepu završnicu i 3:0.

Raspoloženi Mbappe pobjegao je još dva puta u završnici i odveo Parižane na konačnih 5:0.

Fernando Muslera pošteno je zaradio svoju plaću u Istanbulu protiv Real Madrida, puno toga je obranio, ali nije uspio obraniti pokušaj Tonija Kroosa u 18. minuti. Tu nije mogao ništa.

Kroos je dobio loptu u sredini kaznenog prostora i poslao je u kut što će se pokazati i konačnim rezultatom.

Naravno, Luka Modrić nije bio u konkurenciji za nastup.

Skupina B

Olympiakos - Bayern 2:3
Tottenham - Crvena zvezda 5:0

Niko Kovač s Bayernom je izborio pobjedu u Pireju protiv Olympiakosa 3:2, a Ivan Perišić ušao je u igru u 86. minuti.

Nije počelo najidealnije s obzirom da je Olympiakos poveo već u 23. minuti preko El Arabija, ali Bayern ima Roberta Lewandowskog, a on donosi golove.

Ubojiti Poljak zabijao je u 34. i 62. minuti, oba gola postigao je na asistenciju Thomasa Müllera te je Bayernu donio preokret.

U 75. minuti Tolisso je krasno zabio iz odbijanca te se činilo da je dvoboj odlučen. Međutim samo četiri minute kasnije Guilherme smanjuje na 3:2 i unosi zanimljivost u završnicu, ali rezultat se više ipak nije mijenjao.

Crvena zvezda stradala je u gostima u Londonu kod Tottenhama. Spursima baš i ne ide ove sezone, a ovdje su se iživljavali nad kvalitetom inferiornim protivnikom.

Već na odmoru bilo je 3:0 uz dva gola Sona Heung-Mina i jedan Harryja Kanea da bi u drugom dijelu Lamela i Kane samo okončali priču golovima za 5:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!