Nogomet

Kutak za kladioničare: Moskovski CSKA mora do pobjede protiv Ferencvarosa

Branimir Korać • četvrtak, 24.10.2019.
Kutak za kladioničare: Moskovski CSKA mora do pobjede protiv Ferencvarosa
Foto: EPA

Četvrtak prolazi u znaku Europske lige gdje su na rasporedu svi susreti trećeg kola. Očekuje se niz kvalitetnih susreta, a nekima bi sudbina nakon ovog kola mogla biti zapečaćena...

CSKA Moskva - Ferencvaros

Ovo je utakmice biti ili ne biti za moskovski CSKA. Moskovljani se nalaze na dnu skupine bez ijednog boda i s gol razlikom 1:5. Ako je netko protivnik u ovoj skupini od kojeg su bolji, onda je to Ferencvaros koji ima remi protiv Espanyola i visok poraz od Ludogoreca. Mađare smo vidjeli u susretima protiv Dinama i teško je vjerovati da CSKA u ovakvoj situaciji kada očajnički treba sva tri boda, neće do pobjede. Vlašić i društvo su puno kvalitetniji i ne bi smjeli imati problema.

Prognoza: Pobjeda CSKA Moskva

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda CSKA 1.60, neriješeno 4.60, pobjeda Ferencvarosa 6.30

Porto - Rangers

Porto je apsolutni favorit u ovoj skupini, ali nije idealno startao. U biti nitko nije idealno startao jer sve četiri momčadi imaju po tri boda te je svaka utakmica ključna. Porto nije vjerovao da će završiti ovdje, njegove ambicije bile su vezane uz nastup u Ligi prvaka, međutim kiksao je protiv Krasnodara u uzvratnom dvoboju trećeg pretkola i ostao je bez elitnog klupskog natjecanja. Portugalci su definitivno kvalitetniji od Rangersa i sve osim njihove pobjede bit će iznenađenje.

Prognoza: Pobjeda Porta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Porta 1.55, neriješeno 4.60, pobjeda Rangersa 7.30

Sporting - Rosenborg

Sporting drži drugu poziciju u skupini s tri osvojena boda i igra možda i ključnu utakmicu u borbi za prolaz protiv Rosenborga. Norvežani su na dnu bez osvojenog boda uz visok poraz od PSV-a kod kuće u prošlom kolu, ako ovdje izgube, za njih je vjerojatno kraj što se tiče nadanja u prolaz, međutim dodatni problem im je činjenica da je Sporting ipak dosta kvalitetnija momčad koja je predvođena Brunom Fernandesom ovdje traži i želi isključivo pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Sportinga

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Sportinga 1.50, neriješeno 4.20, pobjeda Rosenborga 6.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!