Nogomet

Kulešević nakon slavlja u Kupu: "Zadranima želim da se što prije vrate tamo gdje im je i mjesto u hrvatskom nogometu"

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 24.10.2019.
Kulešević nakon slavlja u Kupu: "Zadranima želim da se što prije vrate tamo gdje im je i mjesto u hrvatskom nogometu"
Foto: FaH

Osijek je upisao pobjedu u osmini finala Kupa u Stanovima, bio je bolji od Zadra s 3:0 i nije dopustio nikakvo iznenađenje...

Predsjednik Skupštine NK Zadar, nadaleko poznati prof. Josip Pepo Bajlo na konferenciji za novinare je Osječanima poželio da ove sezone osvoje Rabuzinovo sunce. Ivica Kulešević mu je na tomu zahvalio i pred okupljenim izvjestiteljima na kraju dvoboja u Stanovima istaknuo:

"Svojim igračima čestitam na pobjedi, a domaćinu na dobrom otporu i dopadljivoj igri. Zaista su mi se svidjeli načinom na koji su ušli u utakmicu, čak su u prvih dvadesetak minuta bili i ravnopravni, no naravno da je potom odlučivala naša individualna i momčadska kvaliteta. Na vrijeme smo postigli pogodak i dalje je to onda bila jednosmjerna utakmica koju smo mirno priveli kraju. U ovakvim je susretima pobjeda jedino bitna, a naša nije dolazila pod znak pitanja."

Nije bilo nikakve neizvjesnosti, a Bijelo-plavi su rutinski odradili posao u osmini finala. Sada je koncentracija ponovno na borbi za bodove…

"Neke igrače smo uspjeli odmoriti za predstojeći derbi s Dinamom u Maksimiru koji nas očekuje u nedjelju. Vidjeli ste da smo izašli na teren u nešto izmijenjenom sastavu, pojedinci koji su manje igrali dobili su priliku, netko je pritom bio konkretniji i učinkovitiji, a oni drugi nešto manje. Zadranima želim puno uspjeha u nastavku sezone i da se što prije vrate tamo gdje im je i mjesto u hrvatskom nogometu."

FOTO: NK Osijek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!