Nogomet

Suton: "Nisam očekivao takav rezultat i tako laganu utakmicu za nas"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.10.2019.
Suton: "Nisam očekivao takav rezultat i tako laganu utakmicu za nas"
Foto: FaH

Hrvatska reprezentacija u futsalu na najbolji način otvorila je kvalifikacijski turnir za Svjetsko prvenstvu, u Dubrovniku je lakoćom svladana Bosna i Hercegovina s 4:0...

Hrvatska je na odličan način otvorila kvalifikacijski turnir u Dubrovniku i s tri gola Luke Sutona i jednim Franka Jelovčića stigla je do velike pobjede.

"Nisam očekivao takav rezultat i tako laganu utakmicu za nas. Mislim da je ovo bila najvažnija utakmica i toga smo bili svjesni. Ušli smo sa 100 posto, izbornik nas je dobro pripremio, nakon odličnog početka poveli smo mojim golom, a poslije je cijela momčad reagirala odlično. Bili smo bolji i kvalitetniji te na kraju zasluženo slavili", istaknuo je Suton.

Suton ističe kako mu je od ova tri gola prvi najviše značio.

"Prvi pogodak mi je možda najdraži. U reprezentaciji sam tek nekoliko okupljanja, ovo mi je tek treći gol tako da mi je taj nekako bio najdraži. Također je bio bitan i gol za 3:0 koji nas je potpuno odvojio, nakon toga nije bilo povratka za BiH."

Osim Sutona koji je zabio tri gola, istaknuo se i Franko Jelovčić, strijelac jednog pogotka.

"Mislim da smo od prve minute bili bolji protivnik, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali ne treba to gledati tako, bitno da je ostvarena i zaslužena."

Slijedi Švedska, reprezentacija koju vodi Matija Đulvat.

"Treba nam maksimalan angažman od početka, nema nikakvog opuštanja bez obzira protiv koga igramo. Trebamo na terenu potvrditi da smo bolji."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!