Nogomet

Borna Barišić sjajnom asistencijom pomogao Rangersima na putu do remija u Portu, CSKA nastavio s kiksevima

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.10.2019.
Borna Barišić sjajnom asistencijom pomogao Rangersima na putu do remija u Portu, CSKA nastavio s kiksevima
Foto: EPA

Prvi dio programa u Europskoj ligi donio je nekoliko zanimljivih dvoboja, ali i neočekivanih rezultata. Od Hrvata istaknuo se Borna Barišić asistencijom u remiju protiv Porta...

Borna Barišić odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu, a Rangersi su u gostima remizirali kod Porta 1:1 što je veliki rezultat.

U izjednačenom dvoboju Rangersi su se uspjeli vratiti iz zaostatka u koji ih je stavio Luis Diaz. Barišić je u 44. minuti fantastično centrirao, lopta je došla do Morelosa koji bez problema zabija.

Barišić je odradio cijelu utakmicu, a Nikola Katić ostao je na klupi.

Qarabag i APOEL remizirali su 2:2 u susretu u kojem je domaćin poveo pa gosti napravili preokret i onda Ailton donio bod Qarabagu. Antonio Jakoliš ušao je u igru kod gostiju u 67. minuti.

Moskovski CSKA je možda i najveće razočaranje dosadašnjeg dijela Europske lige, a novi poraz upisao je kod kuće protiv Ferencvarosa. Tri kola, nula bodova i gol razlika 1:8.

Strijelac pobjedničkog gola za Ferencvaros bio je Varga u 86. minuti, svega dvije minute nakon što je ušao u igru. Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu, a Kristijan Bistrović ušao je u 61. minuti.

Wolfsburg je imao tri boda u džepu, vodio je 2:0 već u prvih 25 minuta i nije izdržao. Jaremčuk je bio junak domaćina, prvo je u 41. minuti smanjio na 2:1, a onda u 94. zabio za poravnanje. Inače, Wout Weghorst i Joao Victor zabijali su za goste kod kojih je Josip Brekalo igrao do 66. minute.

Roma je oštećena u dvoboju protiv Borussije iz Mönchengladbacha. Imala je vodstvo golom Zaniola, ali u sudačkoj nadoknadi susreta dosuđen je vrlo mekani kazneni udarac za Borussiju iz kojeg Stindl donosi bod.

Domagoj Vida je s Bešiktašom upisao domaći poraz od Brage 2:1. Kod 1:1 domaćin je imao kazneni udarac koji nije realizirao Ljajić i ubrzo je stigla kazna te je bivši igrač Dinama Wilson Eduardo donio pobjedu gostima. Vida je odradio cijelu utakmicu.

Marin Ljubičić igrao je od 57. minute u porazu Slovana od Wolverhamptona 2:1, a Luka Šimunović cijelu utakmicu u katastrofi Astane.

Skupina A
Qarabag - APOEL 2:2

Skupina G
Young Boys - Feyenoord 2:0
Porto - Rangers 1:1

Skupina H
Ludogorec - Espanyol 0:1
CSKA Moskva - Ferencvaros 0:1

Skupina I
Gent - Wolfsburg 2:2
St. Etienne - Oleksandrija 1:1

Skupina J
Roma - Borussia M 1:1
Bašakšehir - Wolfsberger 1:0

Skupina K
Bešiktaš - Braga 1:2
Slovan Bratislava - Wolverhampton 1:2

Skupina L
Partizan - Manchester United 0:1
Alkmaar - Astana 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!