Nogomet

Goldson: "Počeli smo bolje koristiti Barišića, na način na koji on voli igrati"

Mihaela Bradovski • petak, 25.10.2019.
Goldson: "Počeli smo bolje koristiti Barišića, na način na koji on voli igrati"
Foto: EPA

Borna Barišić zasigurno je jedan od onih igrača Rangersa koji su najviše napredovali ove sezone, a potvrđuje to i njegov suigrač u zadnjoj liniji Connor Goldson...

Borna Barišić imao je dosta problema u početku u Rangersima, stvari se nisu odvijale na željeni način, a kada je i ova sezone krenula lošije, javila se zabrinutost hoće li zadržati mjesto u momčadi.

Međutim, kako su utakmice odmicale, tako se i Barišić dizao i izgleda sve bolje.

"Počeli smo ga koristiti na bolji način i više onako kako on voli igrati. Svi znamo da je bek koji voli napadati jer smo vidjeli kako je igrao protiv nas prošle sezone. Znamo da što ga više uposlimo, to će lakše moći uputiti centaršuteve za kakve znamo da ih može upućivati. Imao je dva sjajna ubačaja, jedan je završio kao asistencija za Morelosa, a drugi je vratar nevjerojatno obranio", istaknuo je nakon gostovanja kod Porta Connor Goldson.

Goldson smatra kako Barišić polako dolazi na one igre iz Osijeka.

"Pokušavamo ga uklopiti što je bolje moguće. Ima dobar niz kvalitetnih utakmica i osjećam da je sada u pravom ritmu. Baš sam mu rekao da mi se čini da polako dobivamo onog Barišića iz Osijeka koji nam je u te dvije utakmice stvorio ogromne probleme. Osjećam da je počeo isporučivati takve igre iz utakmice u utakmicu. Znali smo da je za to sposoban, nije slučajno prvi lijevi bek hrvatske reprezentacije, vrlo je kvalitetan i to pokazuje iz tjedna u tjedan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!