Nogomet

Šibenčani idu po četvrtfinale Kupa: "Svi oni koji su manje participirali, dobit će minutažu"

Branimir Korać • utorak, 29.10.2019.
Šibenčani idu po četvrtfinale Kupa: "Svi oni koji su manje participirali, dobit će minutažu"
Foto: FaH

U osmini finala Kupa Hrvatske nogometaši Šibenika dočekuju Belišće i priličan su favorit u tom susretu...

Vodeća momčad Druge HNL, Šibenik, dočekuje trećeligaša Belišće. Šibenčani su u svakom slučaju prilični favoriti i sve osim njihove pobjede i glatkog prolaza, može se smatrati iznenađenjem.

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić najavljuje kako će biti određenih promjena u postavi.

"Za mene su svi igrači jednako tretirani i svi su članovi prve ekipe. Nažalost, mogu od početka staviti samo 11 igrača, ne 15 ili 16. Svi oni koji su manje participirali, koji nemaju dovoljnu minutažu sutra će igrati, a oni koji su iznijeli malo veći teret do sada, oni će malo odmoriti. S tim da je iznimka Kukec koji je bolestan i koji uopće neće biti u zapisniku. Bit će rotacija, igrat će i Bilić, Celić, Barišić, Pranjić, Antunović...", ističe Rendulić, a prenosi službena klupska stranica.

Rendulićeva želja je što bezbolniji prolazak u četvrtfinale Kupa.

"Prikupio sam informacije od mojih kolega koji su treneri u Trećoj ligi. Dosta toga znamo, naravno da nije isto kao kad ih vidiš i doživiš uživo, ali moram prije svega reći da zaslužuju respekt. To svakako. Po snazi su otprilike kao Slavonija iz Požege, ekipa koja teži nadigravanju, voli igrati. Mi svoj cilj znamo, stisnut ćemo kao i do sada visoko, nadam se da ćemo to bezbolno proći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!