Nogomet

Bradarić: "Sve izgleda dobro, ali kada treba zabiti gol, onda nas nema nigdje"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 31.10.2019.
Bradarić: "Sve izgleda dobro, ali kada treba zabiti gol, onda nas nema nigdje"
Foto: Pixsell

Hajdukovci nisu bili raspoloženi nakon poraza u Velikoj Gorici i ispadanja iz Kupa, a jedan od rijetkih koji je bio spreman za razgovor bio je Filip Bradarić...

Jedan od najiskusnijih ujedno je bio među rijetkima koji je bio spreman ponuditi razloge poraza. Bradarić čak i nije nezadovoljan samom igrom koliko je nezadovoljan realizacijom.

"Znali smo što nas čeka ovdje, no gleda se samo rezultat, a mi smo izgubili. Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, dominirali svih 45 minuta, no još jednom smo bili bezopasni. U zadnjih 20 metara ne možemo ništa napraviti. Sve to izgleda dobro, a kada treba zabiti gol nema nas", smatra Bradarić, a prenosi Hajdukova stranica.

Bradarić dodaje kako je Hajduk loše ušao u drugo poluvrijeme i tu se sve okrenulo.

"Nismo ušli kako treba, Gorica nas je malo iznenadila, iako su zabili iz prvog šuta. Nama je poništen prije toga gol, ne znam što nam se dogodilo. U pet minuta se sve okrenulo, situacija je teška i sigurno nije nam lako. Prije svega preuzimamo maksimalnu odgovornost za sve što se dogodilo. U subotu je za nas finale Lige prvaka da pokušamo barem malo isprati gorak okus."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!