Košarka

Žižiću sudbina Bendera i Hezonje: Cavsi ga puštaju na ljeto

Branimir Korać • četvrtak, 31.10.2019.
Žižiću sudbina Bendera i Hezonje: Cavsi ga puštaju na ljeto
Foto: EPA

Ante Žižić vrlo vjerojatno neće ostati u Cleveland Cavaliersima i sljedeće sezone. Prema tvrdnjama ESPN-a, Cavsi će ga na ljeto pustiti na tržište kao slobodnog igrača...

Ante Žižić ove sezone nije upisao nijedan nastup u dresu Cleveland Cavaliersa zbog problema s ozljedom stopala, a budućnost u Clevelandu nije mu nimalo svijetla.

Naime prema pisanju ESPN-a, Cavsi su odlučili kako neće iskoristiti opciju posljednje godine ugovora kod Žižića za što bi dobio oko 3.8 milijuna dolara već će ga pustiti na tržište neograničenih slobodnih igrača.

Ista sudbina snašla je prije dvije sezone Marija Hezonju u Orlandu te prošle sezone Dragana Bendera u Phoenixu. Hezonja se uspio probiti i izboriti za ugovor u Knicksima pa Blazersima gdje čak i ima status dok je Bender pronašao novi angažman u Milwaukeeju gdje još uvijek nije dobio minutažu.

Žižić je 2017. godine došao u Cleveland u tradeu u kojem je Kyrie Irving završio u Bostonu.

U Cavsima je u dvije sezone prosječno bilježio 6.35 poena uz 4.18 skokova po susretu. Prošla sezona bila mu je bolja i tu je imao prosjek od 7.8 poena i 5.4 skoka po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!