Tenis

Kutak za kladioničare: Kramarićev Hoffenheim protiv Paderborna, Đoković želi revanš protiv Tsitsipasa

Petar Jenjić • petak, 01.11.2019.
Kutak za kladioničare: Kramarićev Hoffenheim protiv Paderborna, Đoković želi revanš protiv Tsitsipasa
Foto: EPA

Za danas smo izdvojili nogometne utakmice između Hoffenheima i Paderborna, posljednje i prve momčadi francuske Ligue 1 - Dijona i PSG-a, te četvrtfinale Mastersa u Parizu između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa...

Hoffenheim - Paderborn

Niz od tri pobjede u Bundesligi pokušat će nastaviti Hoffenheim koji dočekuje posljednje plasirani Paderborn. Današnji gosti do prve prvenstvene pobjede stigli stigli su u prošlom kolu protiv Fortune, a trenutno na kontu ukupno imaju četiri boda. Ujedno su i momčad koja je primila najviše golova ove sezone, ukupno 22, dok bi Hoffenheim po broju postignutih (11) mogli smjestiti u donji dom Bundeslige. Bilo kako bilo, danas očekujemo pokoji pogodak više.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.80, više @1.90

Dijon - PSG

12. kolo francuske Ligue 1 otvaraju prva i posljednja momčad lige. Nakon slabog ulaska u sezonu, Dijon je upisao dvije pobjede i dva remija, da bi u prošlom kolu izgubio od Bresta. Momčad je s najmanje zabijenih golova, samo pet, dok je toliko u cijeloj sezoni primio PSG koji je uvjerljivo vodeći s 27 bodova i 25 postignutih golova. Pogotke tako očekujemo i danas, iako je Dijon izvukao "nulu" i protiv Lyona i protiv Marseillea.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.75, više @1.95

Novak Đoković - Stefanos Tsitsipas

Pred nama je zanimljiv četvrtfinale u Parizu gdje će Novak Đoković i Stefanos Tsitsipas odmjeriti snage po četvrti puta. Do sada dvije pobjede ima grčki tenisač koji je slavio u posljednjem međusobnom dvoboju prije tri tjedna u Šangaju. Oba su igrača do ove faze stigla bez izgubljenog seta, Đoković protiv Mouteta i Edmunda, a Tsitsipas protiv Fritza i De Minaura. Tako i danas očekujemo borbu, pa tako i veći broj gemova.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!