Košarka

Zapruđe traži prekid negativnog niza: "Ova liga je takva da svatko može svakoga pobijediti"

Branimir Korać • nedjelja, 03.11.2019.
Zapruđe traži prekid negativnog niza: "Ova liga je takva da svatko može svakoga pobijediti"
Foto: FaH

Nastavlja se natjecanje u Prvoj muškoj ligi gdje je na rasporedu još jedan dvoboj i to onaj između Zapruđa i Omiša. Domaćin je u negativnoj seriji i traži prekid tog niza...

U prvoj muškoj košarkaškoj ligi Zapruđe dočekuje momčad Omiša u još jednom od susreta u kojima se može očekivati otvorena i neizvjesna košarka. U ovoj ligi svatko može svakoga iznenaditi, a svjesni su toga i u Zapruđu i u Omišu.

Zapruđe je imalo dobar ulazak u sezonu pa je ušlo u malu krizu i protiv Omiša pokušat će se vaditi.

"U negativnom smo nizu, psihološki smo pali i ovaj tjedan smo pokušali kroz razgovore fokusirati se na tu utakmicu da vratimo pobjednički niz. Omiš je odlična momčad, trkački jako dobar, probat ćemo na naše iskustvo nešto napraviti. Ovo nam je idealna prilika", ističe trener Zapruđa Siniša Mesić.

I dok je Zapruđe na omjeru 1-3, Omišani imaju pobjedu više i pokušat će u Zagrebu doći i do treće kako ne bi pali na ispod 50 posto.

"Ova liga je takva da svatko može svakoga pobijediti. Mi u ovu utakmicu ulazimo ozbiljno, spremni kao i za svaku drugu. Znamo da je domaćin u negativnom nizu, ali isto tako znamo da je najlakše negativne nizove i rezultate prekidati na domaćem parketu", kaže trener Omiša Ivica Bajaj.

Omišani su solidno krenuli u sezonu, imaju dvije pobjede, no svjesni su kako ih očekuje teška sezona.

"Zapruđe je ozbiljna momčad, iskusnija od nas. Mi smo nova ekipa i svaka utakmica za nas je teška. Sigurno bi nam bilo lakše da smo tu ligu igrali i prošle sezone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!