Košarka

Bucksi se lako obračunali s Timberwolvesima, Pelicansima nije pomogao niti odlični Ingram

Petar Jenjić • utorak, 05.11.2019.
Bucksi se lako obračunali s Timberwolvesima, Pelicansima nije pomogao niti odlični Ingram
Foto: EPA

Noćas su odigrane još četiri utakmice na NBA parketima. Brooklyn Netsi nisu dozvoli veliki povratak New Orleans Pelicansima, Houston Rocketsi bez Russella Westbrooka svladali su Memphis Grizzliese, dok su se Milwaukee Bucksi lako obračunali s Minnesota Timberwolvesima...

Do treće prvenstvene pobjede stigli su Brooklyn Netsi koji su na domaćem parketu bili bolji od New Orleans Pelicansa sa 135:125, u utakmici u kojoj su gotovo pa cijelo vrijeme bili u vodstvu. Imali su i 20 koševa prednosti na početku treće četvrtine, no Pelicansi su se uspjeli spustiti na samo dva poena minusa, četiri i pol minute prije kraja (121:119). Na sreću po Netse, tu su i stali.

Kyrie Irving s 39 poena i devet asistencija predvodio je Netse, Caris LeVert dodao je 23 koša, sedam skokova i pet asistencija, a Joe Harris 19 poena.

Gostima nije pomogla niti sjajna utakmica Brandona Ingrama koji je ubacio 40 poena te dodao po pet skokova i dodavanja. Po 15 koševa dodali s Jrue Holiday i Lonzo Ball.

Milwaukee Bucksi pregazili su na gostovanju Minnesota Timberwolvese sa 134:106 te im tako nanijeli drugi poraz u sezoni. Bucksi se nijednom tijekom susreta nisu našli u zaostatku, a kako je vrijeme odmicalo, prednost je bila sve veća. Imali su i 32 poena prednosti, a tek nešto manja razlika bila je na konačnom rezultatu.

Giannis Antetokounmpo ubilježio je 34 poena, 15 skokova i šest asistencija, sedmi double-double u sedam utakmica. Khris Middleton dodao je 26 koševa, a Eric Bledsoe 22 poena, devet skokova i šest asistencija. Dragan Bender nije igrao.

Andrew Wiggins s 25 poena te Robert Covinngton s 15 koševa bili su najbolji kod domaćina.

Nakon visokog poraza od Miami Heata, Houston Rocketsi vratili su se pobjedama. Noćas su bez Russella Westbrooka slavili na gostovanju kod Memphis Grizzliesa sa 107:100, u susretu s 15 izjednačenja i sedam izmjena u vodstvu.

Ipak, prednjačili su Rocketsi koje je predvodio James Harden s 44 poena, deset skokova i šest asistencija. Eric Gordon dodao je 16 koševa i pet skokova, a Danuel House Jr. 15 poena i devet skokova.

Najbolji je kod Memphisa bio Ja Morant s 23 koša, pet skokova i šest asistencija, Dillon Brooks dodao je 17 koševa i devet skokova.

NBA:
Washington Wizards - Detroit Pistons 115:99 (Beal 22p, 5sk, 6as / Luke Kennard 24p, 5as)
Brooklyn Nets - New Orleans Pelicans 135:125
Minnesota Timberwolves - Milwakuee Bucks 106:134
Memphis Grizzlies - Houston Rockets 100:107

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!