Nogomet

Bjelica otvoreno: "Zanimaju nas samo pobjeda i tri boda"

Iz Maksimira: Jan Šneler • utorak, 05.11.2019.
Bjelica otvoreno: "Zanimaju nas samo pobjeda i tri boda"
Foto: FaH

Trener Dinama Nenad Bjelica samouvjereno je izašao pred novinare na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg susreta četvrtog kola Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtara…

U Maksimiru definitivno nema straha. Očekuje se 30.000 gledatelja, pobjedom bi Modri došli na mali korak do nokaut faze Lige prvaka i nakon dugo vremena, u Dinamu se ne boje susreta u elitnom nogometnom natjecanju. To nije nimalo podcjenjivački jer u Maksimiru izuzetno cijene sutrašnjeg protivnika što je uostalom naglasio i Nenad Bjelica.

“Drago nam je da igramo ovu utakmicu i da smo privukli pažnju velikog broja navijača i novinara. Vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju kao protiv Atalante ili u Harkivu. Dečki su vrlo motivirani, ali i opušteni jer žele uživati u utakmici i pobijediti. Sutra se sastaju dvije ravnopravne momčadi, šanse su 50-50. Šahtar ima više iskustva u ovakvom tipu utakmica. Naša volja i želja da pobijedimo ovako renomiranog protivnika će nadam se prevagnuti. Vjerujem da ćemo na kraju slaviti“, rekao je Bjelica.

U prvom susretu prije dva tjedna odigranom u Harkivu, Dinamo je imao vodstvo od 2:1 i veliku priliku da šokira Šahtar. Nažalost, nisu uspjeli Modri finiširati na pravi način, ali i bod u gostima govori kako ova momčad ima potencijala za najveće dosege. Bjelica najavljuje ofenzivni Dinamo koji želi doći do slavlja.

“Očekujem agresivni Dinamo kao u Harkivu. Očekujem raspoloženi Dinamo u fazi napada i nešto više koncentracije u zadnjoj fazi. Treba nam i više koncentracije u obrani u odnosu na susret u Harkivu. Protiv takvih igrača morate biti 90 minuta apsolutno koncentrirani. Moramo podići taj nivo naše igre na veći nivo“, dodao je trener Dinama i na upit ukrajinskog kolege o tome hoće li zatvarati igru pred kraj susreta ukoliko bude neriješeno istaknuo:

“Zanimaju nas samo pobjeda i tri boda“.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!